En snabbguide till Minecraft 1.12.2 mods är tillgänglig nu! Klicka för att veta mer om dessa mods!

Minecraft är ett fantastiskt öppet spel, men mods är verkligen där spelet blir mer intressant. Det är ett blockigt fenomen. Minecraft är det enda spelet som någonsin existerat, vilket låter dig bygga ett slott på höjden av Jacks berömda bönstjälk. Eller så kan du falla genom allt mer utmanande mörker för evigt. Från gränssnittsändringar till verktyg som kan underlätta dina timmars utforskning, du kommer att ha möjlighet att göra Mojangs klassiker ännu bättre på PC. Minecraft är tidens mest kända spel; det finns många bra mods där ute. Det kan vara för hektiskt att gå igenom alla mods, så här är en komplett lista för alla de bästa tillgängliga.

Optifine/ Fastcraft

Du kan få Minecraft att se otroligt ut med Optifine. Denna mod lägger till stöd för HD-texturer och ger mer kontroll över grafiska alternativ. Dessutom, om du spelar på en potatis, ta Fastcraft. Det här alternativet kommer avsevärt att förbättra din prestanda på lägre maskiner, särskilt med massor av Minecraft-moddar installerade.

Djurcyklar

De Djurcyklar mod är kompatibel med 1.12.2 Minecraft-versionen. I Minecraft är det ingen njutbar upplevelse att alltid gå nerför körfältet. Men saker och ting blir fantastiska när du väl har skapat ditt nätverk av järnvägar eller floder. Tja, i stället för att gråta över detta faktum, varför inte förbättra din upplevelse med en hel massa nya djurcyklar. Denna mod låter dig skapa och rida på nya och annorlunda bestar, med flera unika förmågor. Du har möjlighet att åka på djurhungriga dinosaurier, flyktiga rankor och till och med din alldeles egna eldsprutande änddrake. Är inte detta fantastiskt? Denna mod är ganska äventyrlig och spännande.Natur

De natur mod är kompatibel med 1.12.2 Minecraft-versionen. Det är bara ytterligare en utmärkt mod för att krydda hela världsgenerationen av Natura. Denna mod lägger till ett brett utbud av flera nya trädtyper, och därför gör olikfärgade träslag ditt hem mer estetiskt tilltalande och färgstarkt. Det tillför till och med några extra grödor för tidig mat- och resursproduktion. Natura är ett utmärkt första steg in i Minecraft-modding eftersom det håller sig nära det vanliga spelets teman.

Etern II

Etern (uttalas ee-ther) är motsatsen till Neder. Eter II är helt kompatibel med Minecrafts 1.12.2-version. Medan Nether är som Minecrafts version av helvetet, är Aether ett slags himmelska rike. När du väl har transporterats via den här portalen kommer du att befinna dig ovanför molnen omgiven av underbara, nydesignade och vackra flytande öar. Det finns också nya mods, inklusive flygande kor och flygande grisar, några nya bossfiender, såväl som nya blocktyper av lek med och nymodigt byte att hitta.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade mitt innehåll, vänligen se mina andra artiklar. Coola Sims 4 mods