En snabbguide för att installera de bästa Alien Isolation-moddarna! Klicka för att veta mer om dessa mods!

De flesta av spelarna älskar Alien: Isolation och spelar om det för det mesta. De spelas upp i första hand för att återvända till den unika retro-futuristiska miljön. Det är ett ganska utmanande spel, men nu finns det ett sätt att modifiera utomjordingen och utforska miljöerna. Den modifierade filen som skapats av Steam-användaren Thark ändrar utomjordingens beteende så att den inte jagar dig. Därför lämnar det dig fri att utforska Sevastopol på din bekvämlighet. Det kommer fortfarande att finnas där i världen men kommer aldrig att komma ut från öppningarna där det älskar att gömma sig. Eftersom androiderna och människorna till och med kan döda dig; därför är det inte helt säkert. Men det skulle hjälpa om du inte var orolig eftersom vi har en handfull filer på Mod DB. Den här modden gör inga större förändringar i spelet men skapar tillräckligt många små justeringar som kan lägga till lite variation till en andra genomgång av spelet.

Livräddare

Denna mod ( Livräddare ) hanterar de flesta av spelets verktyg och vapen. Därför gör moddarna dem mer effektiva mot utomjordingen. Bedövande stafettpinnen kommer att bedöva utomjordingen kort, eller till och med skrämma bort den. Även rökbomberna gör ett perfekt jobb med att skymma dina rörelser.Ljuseffekter

De flesta av spelarna är ganska irriterade på grund av äcklig grafik som ser ut som en linsreflex, precis i mitten av skärmen. Denna flare uppstår när du försöker titta in i något ljus eller när du använder en burst. Tja, du kan prova att använda någon billig gör-det-själv-fil som finns tillgänglig på internet, som att ta bort filen LENS_FLARE_CONFIG.BIN från mappen Install DirAlien IsolationDATA. Men om du tar bort den här filen kommer det att ta bort alla vackra ljuseffekter från Alien Isolation-spelet. Som att solen bredvid den där gasjätten utanför fönstret inte har någon glans och ingen corona längre, och varannan ljuskälla ser tråkig och steril ut.
Men nu, äntligen, finns lösningen. Du kan installera Lens_Flare_config.bin med Notepad++ och ladda om spelet flera dussin gånger.

Tyst rörelse

Den nuvarande modden är en annan mod utformad för att göra spelet bekvämare. Den här gången gör modden dina fotspår helt tysta, vilket innebär att du kan flytta runt i Sevastopol och aldrig varna utomjordingen eller andra fiender. Så så länge du kan hålla dig utanför deras synfält, skulle det vara bra och skulle hjälpa dig att bekämpa eller undvika dem.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade och fann det här innehållet mer attraktivt, vänligen se mina andra artiklar. Destiny 2 armor mods