En snabbguide för att installera 1.12 mods!! Klicka för att veta detaljerna om dessa mods och upplev spelet till fullo!

Minecraft är ett fantastiskt öppet spel, men modsna är verkligen där spelet förändras. Detta spel är det mest populära någonsin i historien; det finns många bra mods där ute som kommer att förändra den ursprungliga grafiken och återuppfinna det här spelet åt dig. Vi uppdaterade vår lista över mods för 2020 med de senaste länkarna och senaste versionerna av de bästa Minecraft-moddarna. Många av dessa fantastiska moddar är kompatibla med Minecraft 1.12, vilket i sig är en enastående kategori att starta. Under åren har Minecraft modding utvecklats beroende på vilken rutt du väljer. Några av de bästa Minecraft-moddarna är nu värvade här.

Här är vad du tittar på (HWYLA)

HWYLA är kompatibel med Minecraft version 1.12.2 – 1.15.2. Det är en modifiering av det gamla populära verktyget What Am I Looking At. WAILA används inte längre, så du måste gå med HWYLA i framtiden. Den visar ett verktygstips under namnet på blocket eller objekten som markören pekar på. Denna mod är ett användbart verktyg för att utforska det nya modpaketet.

Årtusende

Detta årtusende mod är kompatibel med Minecraft version: 1.12.2. Många gånger utforskar vi ivrigt hela ytan bara för att bli helt besvikna i slutet, eftersom vi inte kunde hitta någonting. Millénaire-moden löser detta problem genom att introducera en enorm mängd nytt innehåll i utrymmen där ingenting fanns från början. Människor, både vuxna och barn, ersätter byborna. Även byar har fått en total makeover för att införliva normandiska, nordindiska och maya-tema från 1000-talet.Fossil och arkeologi väckelse

Denna mod är kompatibel med Minecraft version: 1.12.2. Det enda som saknas i Minecraft-världen är de mäktiga dinosaurierna. Vem vill inte åka T-rex? Du kommer inte bara åt en ansenlig mängd dinosaurier för din kreativitet, utan spelarna kan också jaga fossilerna för att överleva. Dessa bestar kan återgå till livet genom att jaga dessa fossiler.

JurassiCraft

Från det oändliga utrymmet till Jeff Goldblums glittrande härlighet, jurassicraft-modden gör allt för dig. JurrassiCraft-moden låter dig väva din alldeles egna förhistoriska värld genom att extrahera DNA från fossiler du hittar. Den innehåller också flera fordon som hjälper dig att ta dig runt. Det är också tillåtet att ta tillbaka några förhistoriska växter.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du tyckte att det här innehållet var användbart, vänligen hänvisa till mina andra artiklar. Oblivion Mods måste ha!!!!