En information till de bästa möjliga termiska pastorna 2020. Din CPU önskar dem utan tvekan omedelbart!!!

Termisk pasta är speciellt tillverkad pasta som används för att fylla de mikroskopiska luckorna mellan Heatsrpeader och HeatSink. De ger en hand processorn att fungera som högre och extra framgångsrikt. Frånvaron av en termisk pasta kan hindra CPU-effektiviteten på grund av överhettning. På så sätt bygger de upp effektiviteten genom att tjäna till att kyla maskinen.

Just här nu har vi några förslag på utan lika termiska pastor 2020-5. Noctua NT- Otroligt värmelim för överklockning

Att överklocka din dator ger mängder av värme, och Noctua NT-H1 värmelim görs exakt på grund av detta. Det hjälper till att hålla en dators CPU så mycket som två nivåer svalare, och apparatprocessen är märkligt enkel och använder inte den tid som krävs. Det är också en blygsam annan möjlighet, men det måste återigen noteras att Noctuas bidrag i verkligheten innehåller mycket mindre av själva limmet (vilket är det sätt genom vilket gruppen håller ner avgiften).

4. Thermal Grizzly Kryonaut- En lagom högkvalitativ lera TIM

Thermal Grizzly Kryonaut är ett kärt lim, som kostar dubbelt så mycket som Noctua NT-H1 och tillsammans med en betydande mängd mycket mindre lim. Följaktligen är den här produkten helt enkelt avsiktlig för förmodligen de mest trogna och dåliga PC-spelarna. Detta lim har ingen ledande kraft, vilket är bäst möjligt för varma lim. Den har dessutom ingen behov av sättningstid, vilket innebär att det är allt annat hur svårt det än är att använda för din PC. Den har 3 till 4 % lägre temperaturkylningsförmåga än t.ex. Arctic Silver Five och Noctura NT-H1, vilket kan vara ytterligare i denna genomgång.

3. Arctic MX-4-Bästa möjliga kolbaserat värmelim

Arctic MX Four är allmänt känd i mild sanning att den är blygsam och lätt att använda. Redskapet har inga ståldelar, så det skulle möjligen inte leda energi. Det behöver dessutom inte ställa in via någon sträcka av kreativiteten, vilket är bäst möjligt i skonsam sanning att katt-och-råtta sporten inte är där. Det är exceptionellt lätt att använda och kompletterar extraordinärt tillfälligt. Hur som helst, om du funderar på att överklocka din dator måste du antagligen titta på olika ställen. Inom värmelims rike kan två eller 3 nivåer i verkligheten ha en avgörande inverkan. Titta ovan på Noctua NT-H1 för en fantastisk överklockningsvärmeblandning.

2. Arctic Silver 5- 99,9% silver värmeblandning

Om du letar efter en sak som anses vara en av en typ med några osannolika kylningsförmåga, titta inte längre än till Arctic Silver 5. Detta värmelim är enbart tillverkat av mikroniserat silver. Detta oavsett helheten gör det till ett lerlim, men det bör inte placeras på andra segment för din PC. Det mikroniserade silver som innehåller detta lim är enastående professionellt vid huvudvärme, vilket betyder att det kommer att hjälpa till att sprida extra värme när CPU:n stannar vid målningar tidigare 40 timmar. Det här explicita limmet gör några lugnande minnen sammanfogade med det, så tänk på det när du sätter igång apparatprocessen. Det kan mycket väl ta några timmar, så planera på samma sätt. Silver är mycket mindre brutalt och tufft än en del av olika lim som kan användas tillsammans med mikroniserade tyger. Så det är utan tvekan det mest produktiva limet om du letar efter den där silverkontakten.

1. Thermal Grizzly Conductonaut- Bästa möjliga värmelim för GPU och CPU-överklockning 2020

Här är en helt märklig form av värmelim. Tänk på att detta explicita lim kräver extra erfarenhet än de klart mer effektiva att applicera bitar som också lyfts fram i denna sammanfattning. Denna kylflänsblandning är elektriskt kapacitiv, och kylflänsen måste torkas ren med sprit innan detta lim används. Lim kommer att behöva utföras för att använda en kvast, som är integrerad med limet. Detta måste nu inte appliceras på aluminiumtyger.