En information till de absolut bästa termiska pastorna 2020. Din CPU önskar dem obestridligen omedelbart!!!

Termisk pasta är speciellt tillverkad pasta som används för att fylla de mikroskopiska luckorna mellan Heatsrpeader och HeatSink. De hjälper CPU att fungera som högre och extra framgångsrikt. Frånvaron av en termisk pasta kan hindra CPU-effektiviteten på grund av överhettning. På så sätt bygger de upp effektiviteten genom att tjäna till att kyla enheten.

Här har vi några förslag på utan lika termiska pastor från 2020-5. Noctua NT- Otroligt värmelim för överklockning

Att överklocka din dator ger mängder av värme, och Noctua NT-H1 värmelim görs exakt på grund av detta. Det hjälper till att hålla en PC:s CPU så mycket som två nivåer svalare, och appliceringsprocessen är ovanligt enkel utan att det krävs en stabiliseringstid. Det är likaledes en blygsam annan möjlighet, å andra sidan måste det noteras att Noctuas bidrag i själva verket innehåller mycket mindre av själva limmet (vilket är det sätt på vilket gruppen håller ner avgiften).

4. Thermal Grizzly Kryonaut- En utmärkt högkvalitativ lera TIM

Thermal Grizzly Kryonaut är ett kärt lim, som kostar dubbelt så mycket som Noctua NT-H1 och tillsammans med en betydande mängd mycket mindre lim. På grund av detta är denna produkt enbart avsedd för de mest trogna och dåliga PC-spelarna. Detta lim har ingen ledande kraft, vilket är enklast för heta lim. Det har dessutom ingen nödvändighet för att lösa tid, detta betyder att det är allt annat hur svårt det än är att använda för din PC. Den har 3 till 4 % lägre temperaturkylningsegenskaper än, som ett exempel, Arctic Silver Five och Noctura NT-H1, vilket kan vara dessutom i denna sammanfattning.

3. Arctic MX-4-Absolut bästa kolbaserade värmelim

Arctic MX Four är allmänt känd i mild sanning att den är blygsam och lätt att använda. Redskapet har inga ståldelar, så det kanske inte riktar energi. Det behöver dessutom inte ställas in med hjälp av någon form av kreativitet, vilket är lättast i mild sanning att katt-och-råtta-sporten inte finns där. Det är exceptionellt lätt att använda och slutförs ovanligt kort. Hur som helst, om du funderar på att överklocka din dator måste du antagligen titta på andra ställen. Inom värmelimsområdet kan två eller 3 nivåer i själva verket ha en viktig inverkan. Titta ovan på Noctua NT-H1 för en fantastisk överklockningsvärmeblandning.

2. Arctic Silver 5- 99,9% silver värmeblandning

Om du letar efter en sak som verkligen är unik med fantastiska kylande talanger, titta inte längre än till Arctic Silver 5. Detta värmelim är enbart tillverkat av mikroniserat silver. Detta trots allt gör det till ett lerlim, men det bör inte placeras på andra segment på din PC. Det mikroniserade silver som innehåller detta lim är enastående professionellt vid huvudvärme, detta betyder att det kommer att hjälpa till att sprida extra värme när CPU:n stannar vid målningar tidigare 40 timmar. Det här explicita limmet gör några lugnande minnen sammanfogade med det, så kom ihåg det faktum att medan du sätter igång ansökningsprocessen. Det kan eventuellt ta några timmar, så planera på samma sätt. Silver är mycket mindre brutalt och tufft än en del av olika lim som kan användas tillsammans med mikroniserade tyger. Så det är utan tvekan det mest effektiva limmet när du letar efter den där silverkontakten.

1. Thermal Grizzly Conductonaut- Absolut bästa värmelim för GPU och CPU-överklockning 2020

Här finns en helt onormal form av värmelim. Tänk på att detta explicita lim kräver extra erfarenhet än de klart mer effektiva att applicera bitar som också lyfts fram i denna sammanfattning. Denna kylflänsblandning är elektriskt kapacitiv, och kylflänsen måste torkas ren med sprit tidigare än användningen av detta lim. Lim kommer att behöva implementeras för att använda en kvast, som är integrerad med limet. Detta kommer inte längre att behöva appliceras på aluminiumtyger.