En barnmorska uppmanar kvinnor att stödja på egen hand efter hennes fruktansvärda födelseupplevelse

Det är födelseassistenten Illy Morrison ser direkt att det är så absolut nödvändigt att hjälpa till helt ensam i klinikrummet. Sedan den fruktansvärda födelseupplevelsen hon hade med sin unge, har Illy varit exalterad när det gäller att justera berättelsen om att få en avkomma som kämpar för.

Är att säga inget brott?

Det är en hel del, eller hur, formulerade hon i sitt blogginlägg. Det är en hel del att helt enkelt säga 'nej'. Det är mycket att säga 'stoppa.' Massor att säga: 'Jag bryr mig inte om vad du gör.' Och så regelbundet gör vi inte det. Vi säger inte nej, vi säger inte stopp och vi säger inte: ”Jag bryr mig inte om vad du gör.” Den kliniska kedjan av betydelse och den efterföljande medikaliseringen av förlossningen har gjort demonstrationen av att säga ingen typ av motstånd och klassificerade det i 'farligt beteende', gaslighting födande individer till konsistens.Teknik vid födseln: Gör ingen skada • Barnmorska idag

Erbjöd sitt yrke, Illy kartlägger hennes arbete och dessutom leveranserfarenhet vanligt. Det är det jag hela tiden tänker på när jag funderar över min introduktion till världen, hon skapade. Jag tänker på de tillfällen jag borde ha sagt nej och de tillfällen jag borde ha sagt att jag inte bryr mig om ditt beteende, de tillfällen jag borde ha begärt mer eller bättre hänsyn. Eftersom jag kanske inte skulle ha känt mig så trasig ett tag senare, kanske om jag hade det.

Du är självstyrande över din individ

Illy fortsatte och kom ihåg att även om hon är tacksam för sin introduktion till världsupplevelsen eftersom det hjälpte henne att komma dit hon är nu, måste fokus förändras. Vad sägs om att vi standardiserar att säga nej, vi borde standardisera att säga stopp, och vad sägs om att vi standardiserar att säga: 'Jag bryr mig inte om vad du gör.' Jag konstaterar detta med avseende på födseln hur jag menar det med avseende på livet, hon delade. Du är självstyrande över din individ. Du ger samtycke och du tar bort det. Vad mer är, trots att det kan kännas som en hel del, är det aldrig off-base att bara säga nej.

Förlossning - Wikipedia

Fanatism tar ut svarta kvinnor

Färgade människor går vidare. Barn lämnas i regel utan mammor. Medbrottslingar åsidosätts i själva verket för att uppfostra spädbarn, och familjer lämnas berövade och klagar. Detta på grund av att äkta marknadsföring inte pågår! Dåligt utbildad POPSUGAR. Genuin kamp för föreslår att du säkerligen kommer att vara rösten för den födande personen oavsett ras, strikt övertygelse eller pengar relaterat tillstånd. Fanatism tar ut svarta [kvinnor] och dessutom måste de behöva den behandling de kan.

För att bekämpa denna irriterande fråga uttrycker Illy att specialister måste börja fokusera på sitt svarta folk. Individer av färg är inte inställda på, uttryckte hon. De blir inte hörda eller accepterade när de rapporterar sina indikationer, och detta leder ofta till ett katastrofalt resultat. Det är inte bara svarta individers plikt att förespråka för sig själva. Vita individer måste också förespråka dem. De måste göra det högljutt och öppet.