En av de vitala högst betalda skådespelerskorna: Jennifer Aniston, alla älsklingsscener så som. Klicka här för att förstå mer

Jennifer Joanna Aniston är en amerikansk skådespelerska, filmtillverkare och affärskvinna. Hon började arbeta som skådespelerska i tidig ålder med en okrediterad funktion i filmen Mac and Me från 1987. Hennes första primära filmfunktion kom hit i skräckkomedin Leprechaun från 1993.

Skådespelerskans rikedom

Aniston är utan tvekan en av de högst betalda skådespelerskorna i Hollywood från och med 2018. Hon har varit på Forbes lista över bästa skådespelerskor i 15 år, en gång om året sedan 2001 – och därför dessutom på sin Superstar 100-lista (enligt vinst). och popularitet), som toppade den 2003. I takt med Forbes, i oktober 2007, var Aniston en gång den mest sålda superstjärnan i fritidsbranschen.
Magasinet uppskattade hennes internetpris till 110 miljoner dollar 2007, 150 miljoner dollar 2014 och 200 miljoner dollar 2017. Det indexerade hennes vinster till 19,5 miljoner dollar 2018.Skådespelerskans älsklingsscener rankades

1. We are the Millers (2013)

David, en drogmäklare, som pressas genom sin chef att smuggla medicin från Mexiko, anställer en strippa, en småtjuv och en tonårsgranne. De fungerar som en låtsaskrets av släktingar för att hjälpa honom att smuggla medicinen.

2. Terrible Bosses (2011)

Nick, Dale och Kurt har icke-offentligt agg mot sina chefer. Efter en kväll med berusad födelsedagsfest bestämmer de sig för att hyra en mördare och mörda sina chefer, men problem uppstår impulsivt och gör deras liv extra deprimerande.

3 . Wanderlust (2012)

George och Linda i ett hopp om att kunna presentera sina liv för en modern start, flyttar till Atlanta för att hålla sig till sin hemska bror. Paret stöter på Elysium, ett idylliskt motkulturkvarter, där kontanter, karriärer och kläder är strikt icke-obligatoriska. George och Linda antar att de kan få en modern start i Elysium, utan att veta att de har bjudit in någon annan uppsättning frågor.

4. Simply Move with it (2011)

Efter att ha tillfredsställt sin assistent att skriva in sig på honom tillsammans med sin yngre kvinnliga vän på en resa till Hawaii, ber en plastikkirurg att hon utger sig för att vara hans ex-fru att dölja en lögn, men han hamnar till slut trasslat in sig.

5 .Uppbrottet (2006)

Brooke, en konstmäklare, känner sig okänd och försummad genom sin pojkvän Gary. Paret bryter upp, men ingen av dem behöver transporteras ut ur den överdådiga lägenheten, vilket leder till enorma tvister.

6 . Vid sidan om kom Polly (2004)

Reuben inser att hans livsstil tar en enastående vändning när han ansluter och blir kär tillsammans med sin föråldrade klasskamrat. Kaos uppstår när hans tidigare återvänder för att försonas med honom.


Filmer med olika stil som inkluderar Jennifer Anistons älsklingsscener Bruce Almighty, The Excellent Lady och Rock Big namn.