Emmys 2020: The One With The Mini F.R.I.E.N.D.S Reunion: klicka här för att veta mer!

Den 72:a versionen av Emmy Awards var full av chocker. Den största är en mini-återförening av VÄNNER. Uppriktigt sagt hände det. Återföreningen lyfte fram showens ledande kvinnor Jennifer Aniston, Lisa Kudrow och Courteney Cox. Programledaren Jimmy Kimmel undersökte Jennifer Aniston efter hennes brinnande stint. Hon bytte ut sin släta mörka outfit mot en rosa outfit hemma.

Jennifer, som nominerades i dramatiseringsklassen för underhållare på första plats för The Morning Show, samarbetade med Jimmy genom ett videosamtal och funderade på vem som följde med underhållaren, hennes följeslagare. Courteney Cox, som var Jennifer Anistons roomie och BFF i mainstream sitcom FRIENDS, sa under videosamtalet: Vi bor tillsammans. När Jimmy Kimmel frågade trekanten, gör du det? Jennifer Aniston svarade: Vi har varit lägenhetskamrater sedan 1994, Jimmy.Om Jennifer Aniston, som gick med programledaren Jimmy Kimmel till scenen

Den officiella Twitter-sidan för Television Academy, delade en GIF, inklusive Jennifer Aniston, Courteney Cox och Lisa Kudrow och innehållet på den läser, Betcha såg inte en VÄN-återförening komma vid 2020 Emmys.

Jennifer Aniston, som gick med programledaren Jimmy Kimmel till scenen före dagens början, för att presentera priset för en extraordinär huvudunderhållare i en komediserie, tog hand om kuvertet med vinnarens namn med försiktighet och sanerade det. De tillsatte massor av desinfektionsmedel till den och slängde den efteråt i en burk som tändes i brand.

Den 72:a upplagan av Emmy-galan var den viktigaste prisutdelningen sedan covid-pandemin blossade upp i år. Ankare Jimmy Kimmel underlättade den höga prisfunktionen. Succession vann den bästa dramaserien, medan Schitt’s Creek utvecklades som en vinnare i parodiklassen. Zendaya skrev Emmys historia som den mest ungdomliga vinnaren av dramatisering av huvudunderhållare. Jeremy Strong vann Emmy för enastående huvudroll i en dramaserie.

Om serien VÄNNER

Friends är en amerikansk tv-kommission, gjord av David Crane och Marta Kauffman, som cirkulerade på NBC från 22 september 1994 till 6 maj 2004, och pågick i tio säsonger. Med en gruppbesättning med Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer. Showen snurrar runt sex följeslagare i 20- och 30-årsåldern som bor på Manhattan, New York City. Serien skapades av Bright/Kauffman/Crane Productions, i relation med Warner Bros. TV. De första ledarskaparna var Kevin S. Brilliant, Kauffman och Crane.

Kauffman och Crane började skapa Friends under titeln Insomnia Cafe mellan november och december 1993. De presenterade planen för Bright, och tillsammans presenterade de en sjusidig behandling av showen för NBC. Efter några omarbetningar och ändringar av innehållet, inklusive titeländringar till Six of One och Friends Like Us, fick serien äntligen senast namnet Friends.

Skottlossningen inträffade i Warner Bros. Studios i Burbank, Kalifornien. Var och en av de tio perioderna av Friends placerade sig i de tio bästa av de senaste TV-säsongsutvärderingarna; den kom så småningom till huvudplatsen under sin åttonde säsong. Seriefinalen har sänts den 6 maj 2004 och har setts av cirka 52,5 miljoner amerikanska tittare, vilket gör den till den femte mest sedda seriefinalen i TV-historien, och den som sitter mest framför TV-scenen i TV-historien. 2000-talet.