Elon Musk slår Mark Zuckerberg för att bli den tredje rikaste personen i världen!!

Vem kan förutse affärsvärlden? Miljardärsnummer och namnbyten med ett fingersvep. Det finns alltid konkurrens bland världens rikaste män om att hamna på topplistan. Nyligen Elon Musks aktieinnehavet visar en kraftig ökning. Klicka för att veta allt om Elon Musks sätt att vara den tredje rikaste mannen i världen.

  • Teslas vd Elon Musk blev den tredje rikaste mannen i världen.
  • Han ersatte för närvarande Facebook Inc.s medgrundare Mark Zuckerberg.
  • På måndag leder denna plötsliga förändring av aktieinnehavet till en förändring av världens rikaste mans topplista.

Elon Reeve Musk är en industridesigner, ingenjör, entreprenör och motivation för miljontals människor runt om i världen. Han är medgrundare, CTO, VD och chefsdesigner för SpaceX. Han är också VD och arkitekt för TESLA Inc. Han är en av de inflytelserika personerna i världen.Det är uppenbart att aktiesiffrorna hela tiden förändras i den här figurvärlden. Så de ljusa rikaste personerna namnlistan. Nyligen på måndagen bevittnar vi den plötsliga förändringen i aktieägarsiffrorna. Denna förändring leder till att Elon Musk ger titeln världens rikaste man. väl!! Wow!! detta är utmärkta nyheter.

Måndag när aktierna i Tesla Inc. fortsatte sitt obevekliga rally efter att ha genomgått en forward aktiesplit. Musk är nu värd 115,4 miljarder dollar. Han ersatte Facebook Inc.s medgrundare Mark Zuckerberg och tog den högre titeln i ekonomin för sig själv.

Mark Elliott Zuckerberg är en amerikansk internetentreprenör, mediamagnat och filantrop. Verkligen! Han är också en motivation för miljontals ungdomar för sin talang och sinne. Han är en av grundarna av Facebook Inc. Och han fungerar också som dess ordförande, verkställande direktör och kontrollerande aktieägare. I jämförelse med Elon Musks 115,4 miljarder dollar är han något låg, med aktieinnehavet värt 110,8 miljarder dollar. Han är en av tidens mest inflytelserika personer.

Så båda dessa vid ett eller annat tillfälle tar toppositionerna för att vara världens rikaste man samt en stor motivation för världen.

Tesla är en av favoritamatörinvesterarna på onlinehandelsföretaget Robinhood Financial. Denna interaktion spelar en viktig roll för att lyfta ekonomin under denna nedlåsningsperiod.

Teslas marknadsvärde på 464 miljarder dollar överstiger nu det för detaljhandeln Walmart Inc, det största företaget i USA efter intäkter.

Så denna fantastiska nyhet är för entusiastisk för älskare av Elon Musk, och alla från alla hörn av d gratulerar honom till hans framgång.

Tja, håll kontakten!! Håll utkik för fler uppdateringar!!