Ellen DeGeneres fru Portia de Rossi talar ut mitt i showskandal och 'giftiga' påståenden

Portia de Rossi har gett sin öppen hjälp till sin uthärdande maka. Ellen DeGeneres, som har sett sitt syndikerade program drabbats av fall av fel bland personalen

Ellen DeGeneres har öppet uppmärksammats av sin partner. Portia de Rossi mitt i fall av olyckligt beteende i hennes tv-program dagtid.Den 62-årige underhållaren har blivit påkörd av olika företrädare. Stå i opposition till den 'giftiga' luften i bakgrunden på The Ellen DeGeneres Show, med fall av olyckligt beteende.

försonande känsla av Ellen

Detta har fått Ellen att ge en försonande känsla till all personal. För hur de har blivit bemötta ​​med garanti för en överlägsen väg framåt. Eftersom WarnerMedia genomför en granskning av de fall som tidigare representanter tagit upp i en BuzzFeed-rapport.

Ellen DeGeneres

För närvarande har Ellens 47-åriga make, Portia, meddelat sin hjälp i ett Instagram-inlägg.

Paret har varit kopplat sedan augusti 2008. Genom att förklara deras koppling efter Kaliforniens högsta domstol hävde begränsningen för samkönade äktenskap.

Portia skrev in sitt inlägg: Till alla våra fans...vi ses. Mycket tacksam för din hjälp.

Botangrepp

Det sista uttrycket är det som Ellen använder för att fullborda sin show varje dag. Medan referensen till botangrepp har fått många att klia sig i huvudet med avseende på vad hon påstår.

Portia De Rossi talar ut mitt i kampanjen för att stödja Ellen DeGeneres:

När du köper in kommer vi att använda den information du ger för att skicka dessa bulletiner till dig. Ibland kommer de att innehålla förslag på andra relaterade bulletiner eller administrationer som vi erbjuder. Vårt sekretessmeddelande klargör mer om hur vi använder din information och dina privilegier. Du kan dra tillbaka när som helst.

För en vecka sedan tog Ellen upp frågorna om påståendena om hennes show på ett legitimt sätt med sina representanter i en utdragen uppdatering.

Hon sa: Mitt namn är på programmet och allt vi gör och jag tar ansvar för det.

I närheten av Warner Bros påbörjade vi snabbt en inre undersökning och vi gör framsteg tillsammans för att ta itu med problemen.

lära sig och utvecklas

Eftersom vi har utvecklats exponentiellt har jag inte haft möjligheten att hålla mig stadig över allt och jag har varit beroende av att andra sköter sitt ansvar eftersom de redan var medvetna om att jag skulle behöva göra dem. Vissa gjorde uppenbarligen inte det.

Det kommer för närvarande att ändras och jag är fokuserad på att garantera att detta inte händer igen.

Ellen DeGeneres

Ellen lovade också att lära sig och utvecklas efter detta och hon fortsatte med sin påminnelse: Vi som helhet måste vara mer försiktiga med det sätt på vilket våra ord och aktiviteter påverkar andra, och jag är glad att frågorna vid vår show drogs in i det öppna.

Jag garanterar att göra min del för att driva mig själv och alla runt omkring mig att lära och utvecklas.

Det är viktigt för mig och för Warner Bros. att varje individ som har en kommentar kan skrika ut och har en känsla av trygghet när de gör som sådan.

Warner Bros. levererade dessutom ett tillkännagivande för en vecka sedan där de angav att många nuvarande och tidigare representanter hade träffats.

De förklarade att de var desillusionerade över att de väsentliga upptäckterna av undersökningen visade på några brister som identifierades med showens dagliga administration.

Tillkännagivandet avslutades: Warner Bros. Dessutom är Ellen DeGeneres helt dedikerad till att garantera en arbetsmiljö som är beroende av hänsyn och integration.