Efter Heechul och Momo's Shocking Breakup, Hyuna och Dawn 'sista hopp' om kärlek, vet allt

När idoler i K-pop-branschen tillkännager att de dejtar är det sällsynt att de får en positiv reaktion. Företagen är strikta med sin no-dating policy och fandoms kan vara hårda mot popstjärnor som dejtar varandra eller icke-kändisar. Faktum är att detta var sant även för Hyuna och Dawn när de meddelade att de var tillsammans – vissa människor tog inte snällt emot dem på grund av hur länge sedan han dejtade en annan sångare (vilket hade gått flera år)

Kändisar i Korea är inte lika fria att dejta vem de vill och släppa nyheterna som de vill. Branschen är mycket striktare, med företag som inför en policy för att inte dejta och ibland reagerar fandomar hårt när idoler öppnar upp om vem de dejtar! Till och med Hyuna på 4minute och Dawn från Red Velvet fick oväntade motreaktioner när fansen fick reda på att dessa långvariga vänner nu var mer än bara bekanta.

Sista hoppet om kärlek

Medan andra koreanska kändisar som skådespelare gratuleras enhälligt och får dejta vem de vill, har idoler en mycket svårare tid. Nyhetsbyråer gör allt för att hitta medlemmar som kan dejta eftersom de anser det vara nästa stora 'skandal'. Super Juniors Heechul och TWICEs Momo tvingades före matchen genom att tillkännage sitt förhållande personligen för att bibehålla viss självständighet. Men när de bryter upp vänder sig fansen mot Hyuna och Dawn för att få tröst.Super Juniors Heechul och TWICEs Momo var tvungna att ta sig före spelet men ändå behålla en viss autonomi. Men när de gjorde slut med sina kändisflickvänner Hyuna respektive Dawn vände sig fansen till varandra för att få tröst istället.

När det kommer till idolpar var Heechul och Momo en av de enda som fansen kunde lita på. Det är tills de bröt upp i december 2018. Idolerna har varit tillsammans ett tag nu men tyvärr fick deras späckade scheman dem att glida isär vilket ledde till att uppbrottsryktena blev verklighet. Men med sådana här nyheter som är så sällsynta nuförtiden är vi glada att Hyuna och Dawn förblir starka efter alla dessa år också!

Hyuna och Dawn är okonventionella K-pop power couples. Tidigare i veckan gick Internet gaga över deras matchande tatueringar innan Momos uppbrott med Heechul bekräftades.

Hyuna och Dawn är några av de mest populära power-paren inom K-pop, men det var inte alltid rosa. De har gått igenom mycket tillsammans, från att bli utslängda från sin byrå till att få folk att kommentera hur okonventionella de ser ut. Det var därför HyunA kom tillbaka med sin nya låt Gashina när hon sa till alla att om ni vill att jag ska gå så går jag! Och precis innan nyheten kom om att Momo skulle göra slut med Heechul, blev fansen galna på matchande tatueringar mellan dem

De två fick tatueringar på händerna som när de sammanförs stavar ordet 'LIFE'. Om det inte är bedårande så vet vi inte vad det är! Och för en månad sedan, på Hyunas 30-årsdag, firade de två det tillsammans och bar vita kläder som fick dem att se ut som ett gift par. Med stunder som denna kontra de sorgliga nyheterna från andra par gick ____ fans online och kallade Hyuna och Dawn sitt sista hopp om kärlek!

Även om många trodde att paret var dömt efter att alla andra kändispar gjorde slut, visade det här paret att de hade fel genom att fira Hyunas 30-årsdag tillsammans. Även om de bara började dejta för två år sedan, tände det en eld hos fans som såg sin egen potential för kärlek med dessa tidigare etikettkompisar som blev älskare.

Tror du att vi någonsin skulle kunna se Hyuna och Dawn bryta upp? Ett fan twittrade, jag svär, hyuna och dawn är nu mitt enda sista hopp. Om de gjorde det kommer jag aldrig att tro på kärlek igen. En annan påpekade hur söta paret är tillsammans med Thinking about dessa specifika klipp från denna Dazed Korea-videoinspelning medan en sa att deras förhållande fick dem att tro på kärleken med Dawn och Hyuna, det sista paret som fick mig att känna att det fortfarande finns något värt att kämpa för.