Efter att vårt team kolliderade: Kommer Tessa Young och även Hardin Scott att komma tillbaka med varandra en gång till? Besök den här sidan för att få reda på releasedatumet, utsett och även extra!

Wattpad-besökare känner just nu igen hur denna del två av Anna Todds After slutar, men de flesta av er är faktiskt extremt pressade att njuta av hur utvecklarna faktiskt har anpassat den andra manualen till en film igen. Den första filmen har ett ganska robust slut som gjorde alla extra glada för del två. Hela hela filmen uppmärksammades faktiskt på deras ökande turistattraktion för var och en av de andra tillsammans med en del hat. När Hardin och även Tessa genomförde definitivt inte avslutas i rad i slutföreställningen knäckte det några själar, vårt sällskap njöt av deras kemiska make-up ännu.

När del två After Our Team Collided-trailern släpptes den 14 februari 2020 fick den mycket mer än 5 miljoner perspektiv till tiden. På grund av pandemin var filmen egentligen avsedd att lanseras i september 2020, men den har faktiskt främst försenats.

https://www.youtube.com/watch?v=vhZN27 o8Lwc.Denna del två är faktiskt en psykologisk berg-och-dalbana för Tessa och även Hardin livsstil. De flesta av oss är verkligen stolta över att se vad som faktiskt finns i butiken för vårt företag i den här kommande filmen. Vårt team har dessutom lite relevant information om upplägget och även skådespelarna scrollar ner!

Releasedatum: Efter att vårt team kolliderade

Filmen genomfördes faktiskt i september 2019 och även som deklarerades på grund av utvecklarna och även handledaren var den faktiskt bokad att attackera showbusiness den 3 september 2020 men på grund av corona-viruset avslutades den faktiskt. Trailern har faktiskt fått alla hajpade upp och även vårt företag är faktiskt därför glada för lanseringen som vill ta reda på det omedelbart.

.

Skådespelare: Efter att vårt team kolliderat

Den stora toppen Tessa deltog i genom Josephine Langford och även Hardin deltog i genom Hero Fiennes Tiffin förvärvar ytterligare skådespelare inom denna del två. Trevor Matthews deltog i genom Dylan Sprouse kommer faktiskt att ge vårt företag en stor snurr i deras älskling. Filmen skapar faktiskt för alla att kolla in några ännu fler möjligheter och även sidospår vårt företag genom att införliva olika individer i detta konto som kan orsaka ett hinder i Tessas älskling eller till och med kanske absolut inte. Candice King kommer faktiskt att delta i skådespelarna för den här filmen.

Handling & & storyline: Efter vårt team kolliderar

Alla har faktiskt sysslat med vad som händer med Hardin och även Tessa. Vårt team har några jämförbara problem. Kommer Tessa att eliminera Hardin? Kommer Hardin att försvara Tessa eller till och med kommer hon att möta en helt ny person? Trailern ger absolut vårt företag ett koncept om att alla går tillbaka med varandra med några nära föreställningar men frågan är faktiskt 'Är de formellt med varandra.' Det finns faktiskt många bekymmer och inte heller vårt företag kan förvänta sig lösningarna!

Tessa och även Hardins partnerskap känns fortfarande verkligen lite utmanande. Är hon beredd att uppleva problemet som kan förändra hennes livsstil för livet och även hans? Permit's view där berättelsen om dessa par härliga unga människor tar vårt sällskap tillsammans med lite cliffhangers.

.