Ed Sheeran och Cherry Seaborn allt om deras söta och lyckligt gifta liv!!

Edward Christopher Sheeran MBE är en engelsk sångare, textförfattare, artist, skivmakare och underhållare.

Första kontomusiken 2004, han började ses av individer över webben. I mitten av 2011 levererade Sheeran fritt den allomfattande pjäsen, No. 5 Collaborations Project. Han markerade med Asylum Records under samma år.ed Sheeran

Sheerans presentationssamling, + (artikulerad utöver), levererades i september 2011 och slog UK Albums Chart. Den innehöll hans ursprungliga hitsingel The A-Team. 2012 vann Sheeran Brit Awards för bästa brittiska manliga soloartist och British Breakthrough Act.

Det exakta året vann × Årets album vid 2015 års Brit Awards. Han fick Ivor Novello Award för årets låtskrivare från British Academy of Songwriters, Composers and Authors. En solitär från ×, Verbally processing, gav honom 2016 Grammy Awards för Årets låt och bästa popsoloprestation.

Privatliv

I mitten av 2011, efter att ha kontrollerat kontot och fördelat fynd, köpte och byggde Sheeran om en ranch nära Framlingham, Suffolk, där han växte upp. Han har uttryckt att han skulle vilja bilda familj där. Under 2013 bodde han mellan Hendersonville, Tennessee, och Los Angeles, Kalifornien. 2014 köpte han ett hus i södra London.

Hon

Nesbitt är föremål för Sheerans melodier Nina och Photo, medan en stor del av Nesbitts samling, Peroxide, handlar om Sheeran. Hon är motivationen till Sheerans låt. Grundligt med tanke på Loud. De separerade i februari 2015. Han är likaså kära följeslagare med artistmusikern Taylor Swift och slog sig ihop i hennes samlingar Red och Reputation.

Cherry Seaborn

Cherry Seaborn är Ed Sheerans fru. De har enligt uppgift dejtat sedan 2015 och sågs först kyssas på ett ögonblick som delas av Eds kompis Taylor Swift i juli. Taylor hade anordnat en fest för att fira en väns förlovning, samt Ed och Cherrys ettårsjubileum. Söt.

Cherry Seaborn

Hur träffades Ed Sheeran och Cherry Seaborn?

Ed Sheeran och Cherry Seaborn var barndomsvänner och gick båda på Thomas Mills High School i Framlingham, Suffolk. Man tror att Ed alltid varit förälskad i Cherry, men hon lämnade för att gå till universitetet i Amerika och gjorde en romans mellan paret lite komplicerad.

Vem är Cherry Seaborn? - Träffa Ed Sheeran

Har Ed Sheeran komponerat några melodier om Cherry Seaborn?

Perfect var huvudmelodin som Ed komponerade för albumet och den var inspirerad av Cherry.

Linjen 'Barfota på gräset, lyssna på vår huvudlåt' handlade om när de var på Ibiza. Stämmer in på Future's March Madness utan att ha några skor på sig och går mentalt på gården. Det var en riktigt trevlig tid.

Ed såg inte hennes första svar på låten sedan hon bodde i New York vid den tidpunkten. Så han skickade det bara till henne och hon gillade det verkligen.