EA tillkännager Early Play för Madden NFL 21. Vet du hur? Tryck här för att få mer information.

Vänta inte på det sista ögonblicket då allt kan göras så enkelt. Få tidig tillgång till EA Madden NFL 21, det bästa trendspelet 2020. Få en glimt av detsamma nedan:

Inträdet för densamma har börjat och tidig åtkomst är möjlig på olika sätt. Men här är två av de mest populära sätten värvade. Kolla upp det och planera därefter.Tidig tillgång

EA Play och EA play pro är det bekvämaste sättet att få tidig tillgång till spelet beroende på hur mycket du kan spendera för prenumerationen. Om du går för någon av dem, överväg att göra transaktioner med EA digitalt köp eller DLC eftersom det ger dig en fast 10% rabatt på användningen.

Låt oss nu börja vår diskussion en efter en.

EA Play

Det är den senaste plattformen som är värd för EA-spel. Förutom att ge dig tidig tillgång till EA NFL 21, kommer den med exklusivt innehåll, belöningar och mycket mer. Men för en ny spelare varierar prenumerationsavgifterna från $4,99 per månad till $29,99 för ett helt år. Trots att det är det bästa alternativet för spelare har det vissa nackdelar. Tidig tillgång har en gräns på 10 timmar. Det betyder att om du är prenumerant kan du bara spela nya EA-spel under en begränsad tid.

EA PLAY PRO

Det är en plattform för tidig tillgång till lyxversionen av nya EA-spel. Jämfört med andra plattformar har den obegränsad tillgång, bättre belöningar och exklusivt innehåll. En annan viktig funktion är att du kan bära dessa belöningar till de successiva stadierna som saknas i andra versioner. Avgifterna är dock lite högre med ett månatligt abonnemang som kostar dig 14,99 USD och ett årligt abonnemang är 99,99 USD.

En viktig anmärkning för spelarna är att Madden NFL Deluxe-utgåvan avslutas den 25 augusti. Om du vill ha en, skynda dig! innan det är försent. Madden NFL 21 släpps den 28 augusti för PC, Xbox One och PS4.

Nya ändringar

Det nya spelet som lanserats av företaget innehåller nya förändringar. Till skillnad från tidigare har det gjorts vissa ändringar på dess soundtrack. Det bästa är att mer än 18 låtar inklusive sådana som CUT EM IN av Anderson. Paak, ACTUP From Party Favor och JAHMAD finns med i sina nya spel tillsammans med röster från olika kvinnliga artister.

Ett annat stort tillägg som gjorts är inträdet av Yard en fotbollsmatch på bakgården. Välj bara ett val av avatar och gå direkt in och du är bra att gå vidare.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!