Dying light 2 releasedatum, nya funktioner, trailor, grafik och allt om spelet

Det finns upplyftande nyheter för alla spelare där ute. Dying Light återhämtar sig snart med den andra säsongen av spelet. Trailern har legat ute på YouTube sedan 10 juni 2018. Spelet släpps snart. Techland har försäkrat att den efterföljande säsongen kommer att släppas på både PS5 och XBOX Series X.

Vad finns det i det nya spelet?

Med start 15 år efter den första delen är Dying Light 2 ett låtsasspel i öppen värld där spelarna spelar i huvudpersonen. Den andra delen bär med sig många nya höjdpunkter tillsammans med gamla och ett annat helgon, Aiden Caldwell. Liksom den första är den efterföljande delen också en hjälpsam flerspelare med fyra spelare.Det nya spelet är huvudsakligen scufflebaserat och har skärmytslingsvapen för att täcka dess actiongrupperingar. Det finns ett knep i att använda dessa slagsmålsvapen, det vill säga att vapnen har begränsad livslängd och korrupta med längre användning.

Under spelets gång möter spelarna olika grupper och uppgörelser. De måste bestämma sig för vissa val som kommer att avgöra den kommande strategin i spelet. Spelarens val kommer också att påverka den icke-spelbara karaktärens perspektiv på Aiden i spelet.

Utgivningsdatum

Medan vi först fick ett leveransdatum för Dying Light 2 våren 2020. Techland har förklarat att den massivt förutsedda fortsättningen skjuts upp utan avgörande. Från den tidpunkten och framåt har både Techland och Chris Avellone skjutit tillbaka rapporter om att Dying Light 2. Uppskjutningen förklarades med hjälp av det officiella Dying Light 2 Twitter-kontot.

Nya funktioner i spelet

En del av de nya höjdpunkterna som gör spelet extra spännande:

  • Spelare kan utföra olika aktiviteter. Till exempel, klättra på kanter, glida, hoppa av från kanter och avdelare som skyndar för att snabbt utforska staden.
  • Nya parkour-moves görs tillgängliga för specifika zoner i staden. De kommer att hjälpa till med smidig navigering av motsvarande.
  • Nya apparater har också inkluderats. Till exempel en fångstsnöre och en skärmflygare för smidigare korsning.
  • Aiden har övermänskliga förmågor som han har ökat på grund av sin sjukdom.
  • Nya zombies läggs till i spelet. Däremot tar deras attribut efter de i det inledande segmentet. De försenade i ljuset och blir kraftfulla under natten.
  • Det nya spelet har en större guide än dess föregångare, vilket gör rutten enkel.