Dying Light 2 ÅTERKOMMER! Läs för att veta releasedatum, karaktärer, handling och mycket mer!

Dying Light 2 är ett kommande rollspel för överlevnadsaction. Det är uppföljaren till spelet Dying Light som sändes 2015.

Gör dig redo spelälskare!Utvecklaren av spelet är Techland, och han publicerar det också under Techland Publishing. Den kommer att släppas för Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox series X.

Spelet har ett stort fansanhängare och alla väntar med spänning på att det ska släppas.

Fortsätt läsa för att veta mer!

Dying Light 2: Releasedatum

Spelet var planerat att släppas i början av 2020. Men utvecklaren Techland meddelade att det skulle bli en försening i spelsläppet i januari 2020.

Fansen förväntade sig släppet under våren 2020. Tyvärr gjorde det inte det. Vi kan dock förvänta oss släppet under andra halvan av 2020.

Kanske kan den också skjutas upp till release i början eller mitten av 2021.

Vi får dock vänta tålmodigt på releasen!

Dying Light 2: Karaktärer

Varje spel kommer att ha några huvudkaraktärer som spelet kommer att älskas för. Dying Light har också samma. Spelet älskades av många för sina nya och unika karaktärer.

De tre huvudkaraktärerna i spelet är

  • Aiden Caldwell – Spelets huvudperson, en infekterad överlevande som letar efter ett botemedel.
  • Frank – Huvudpersonens mentor och vän, blir skjuten i början av speldemon.
  • Juan - Huvudpersonens vän.

Vi kan också förvänta oss nya karaktärer som ett överraskningsmoment i spelet.

Dying Light 2: Handling

Dying Light 2 utspelar sig i den mindre mänskliga bosättningsmarken. Det är en brutal, oförlåtande plats som kastas in i en modern mörk tidsålder.

Spelarna blir karaktären Aiden Caldwell. Han är en överlevare med exceptionella parkourfärdigheter, som kan klättra, hoppa och glida genom hela spelet. Han kan också röra sig över den postapokalyptiska staden samtidigt som han gör val om samhällets framtid.

Spelet kan också spelas i 4-spelares läge, och det låter dig se den andra spelarens val av stad.

Vi kan också förvänta oss en enorm öppen värld att utforska, uppslukande förstapersonsaction, imponerande rörelsemekanik och några fasor att möta när solen går ner.

FÖRVÄNTA DET OVÄNTADE!

Dying Light 2: Gameplay

Dying Light 2 är ett actionrollspel med apokalyptiskt tema i första person i en öppen värld. Spelet följer och börjar med huvudpersonen Aiden som är kapabel till många parkourfärdigheter. Dubblingen av parkour-drag läggs också till i spelet, vilket är begränsat till någon del av spelet.

Verktyg som grappling krok och paraglider tillhandahålls också till spelaren. Spelet är mestadels baserat på närstrid med majoriteten av striderna med närstridsvapen. Närstridsvapnen har en begränsad livslängd och kommer att försämras ju längre spelaren använder närstridsvapnen i strid.

Armborst, hagelgevär och spjut kommer också att tillhandahållas, och vapnen kan uppdateras efter nedbrytningen för farkostdelar.

De nya Zombies har lagts till i den nya uppföljaren. Zombierna i spelet kommer att vara aggressiva under natten och kommer att vara långsamma under dagen.

Spelet utspelar sig i City, en massiv urban öppen värld som spelare kan utforska fritt. En karta kommer att tillhandahållas så att spelarna kan lokalisera sig under spelets gång bland de sju distrikten. De sju distrikten kommer också att ha separata landmärken var och en.

Spelaren kan ge välstånd till fraktionen när den andra bosättningen förstörs. Spelet uppmuntrar spelarna att slutföra flera genomspelningar genom att erbjuda en möjlighet att öppna sigillen i staden.

Dying Light 2: Trailer

Njut av att se den!

Håll utkik för fler uppdateringar!!

Läs även: Grattis på födelsedagen Obama, Michelle önskar sin favoritkille med en söt bild!