Durarara säsong 3 Bekräftad? FANTASTISKA uppdateringar | Meddelanden | Berättelse | Läs vidare!

Durarara säsong 3 nya uppdateringar och tillkännagivanden! Läs vidare för att veta mer!

Anime-fans samlas!

Hoppas ni alla mår bra och utforskar ny anime som alltid. Weebs och Otakus! Om du letar efter några nya actionfyllda thriller-animer är Durarara något för dig då. Det är en av de populära animerna där ute och är mycket väl hyllad av sina fans också.

Efter två säsonger av Durarara har serien stoppats. Fansen förväntar sig en Durarara säsong 3 med förbättrade och bättre storylines. Fansen till Durarara väntar ivrigt på de officiella tillkännagivandena från serietillverkarna. Innan vi går vidare till uppdateringar av Durarara säsong 3, låt oss kortfattat förstå denna anime-serie Durarara.Durarara säsong 3

Källa – Netflix

DURARARA!!

Durarara!! även känd som DRRR!! är en animeserie baserad på lätta romaner i Japan. Författaren till denna lätta romanserie är Ryohgo Narita och romanerna är illustrerade av Suzuhito Yasuda. Den första Durarara-romanen släpptes först 2004 av ASCII Media Works.

Totalt fortsatte serien Durarara lätta romaner under en period av 10 år och släppte 13 volymer lätta romaner samtidigt. Den sista volymen av Durarara light-romaner släpptes i januari 2014. Dessa böcker var en succé bland läsarna och hade sin egen kultfandom.

Mangaserien av romanen Durarara dök upp för första gången i april 2009 i majnumret av Monthly GFantasy of Square Enix.

Mangaanpassningen av Durarara är skriven av Narita och illustrerad av Akiyo Santorini. Fyra tankobon av manga-anpassningen har släppts hittills. Den följdes också av uppföljningsserien Durarara Saika Arc. Så låt oss nu fördjupa oss i anime Durarara och också vara medvetna om eventuella uppdateringar av Durarara säsong 3.

DURARARA ANIME:

Animeanpassningen av Durarara tillkännagavs runt slutet av den sjätte volymen av den lätta romanen. Animeserien gjordes 2010. Den regisserades av Takahiro Omori och producerades av Brain’s Base, en japansk animationsstudio.

Durarara säsong 1 följde samma berättelse om ljusromanerna. Den hade premiär den 8 januari 2010 och fortsatte till den 25 juni 2010. Säsong 1 av Durarara-anime hade 26 avsnitt. Den dubbades och premiärvisades också för den engelska publiken inom 24 timmar efter att den släpptes på japanska.

Durarara säsong 2 regisserades av samma Takahiro Omori. Den producerades av Shuka. Uppföljaren till säsong 1 Durarara hade premiär i januari 2015, fem år efter släppet av säsong 1. Säsong 2 av animeserien delades intressant nog upp i tre timmar eller tre delar. Den första kursen som heter Sho eller Understanding sändes från januari till mars 2015.

Den andra kursen med namnet Ten or Motion sändes från juli till september 2015. Den tredje delen av animeserien med namnet Ketsu eller Conclusion sändes från januari till mars 2016. Säsong 2 av animeserien Durarara gick i luften på totalt mer än ett år. Fånga den Hulu och Netflix!

Så när kan fansen förvänta sig Durarara säsong 3? Har Durarara säsong 3 annonserats redan? Läs vidare för att veta mer.

DURARARA STORYLINE:

Animeserien baserad på lätta romaner skiljer sig från de traditionella animeberättelserna. Berättelsen eller berättelsen om Durarara berättas genom alla huvudkaraktärerna i serien. Perspektiven som ges i animen fortsätter att förändras nästan varje avsnitt och ibland ger även berättaren sin åsikt om situationerna i animen. För att veta varför Durarara säsong 3 har så mycket hype är det viktigt att känna till historien om Durarara.

Durarara är till stor del baserad i staden Ikebukuro, Japan. Den börjar och följer historien om Mikado Ryugamine, en ung pojke från en liten stad i Japan. Mikado flyttar till staden Ikebukuro och surrar för att utforska staden. Tillsammans med Masaomi Kida, hans barndomsvän som han inte har träffat på länge, flyttar Mikado till staden för att gå på Raira-akademin.

Masaomi och Mikado strövar omkring på gatorna och Masaomi varnar honom för de våldsamma och illasinnade människorna runt om i staden. Masaomi berättar för Mikado om Shizuo Heiwajima som är en vansinnigt stark man, Izaya Orihara som är en informationsmäklare och ett gäng som heter 'Dollars' som är väldigt mystiska och även kända.

Durarara säsong 3

Källa – Netflix

Efter att ha åkt runt i staden Ikebukuro och träffat några bikaraktärer, stöter Mikado på en lokal legend som heter 'Black rider'. Den lokala legenden är känd för att åka runt i staden Ikebukuro på en svart motorcykel, som ibland gnuggade som en häst.

Det är ett rykte i staden att Black Rider inte har något huvud eller ansikte under hjälmen. Hon är en irländsk Callahan, som är på jakt efter sitt stulna huvud och som också levererar kurirer till underjorden. Animen kopplar alla dessa prickar och skärningspunkter från olika karaktärer till huvudintrigen och om en vanlig incident. Så vad kommer att hända i Durarara säsong 3? Har det varit några tillkännagivanden av Durarara säsong 3?

UPPDATERINGAR AV DURARARA SÄSONG 3?

Det är uppenbart vid det här laget att förstå hypen kring Durarara säsong 3. Så när exakt kan fansen förvänta sig att den helt nya Durarara säsong 3 ska ha premiär?

Durarara säsong 3

Från och med juni 2021 har det inga officiella tillkännagivanden från Durararas produktionsteam eller direktören Takahiro Omori. Men tappa inte hoppet! Väntan på Durarara säsong 3 har inte avslutats än. Det har inte heller kommit några meddelanden om att Durarara är färdigt.

Så fansen kan alltid vara hoppfulla om serien. En annan viktig och god nyhet för fansen är att produktionsteamet för Durarara säsong 1 hade premiär för animen i januari 2010, och Durarara säsong 2 hade premiär i januari 2015, som avslutades i januari 2016.

Det är klart att Durarara-laget har följt ett uppehåll på cirka 5 år för att komma med nästa säsong. Eftersom serien avslutades 2016 kan det vara på tiden redan. Fansen kan förvänta sig vilket som helst officiellt tillkännagivande av Durarara säsong 3 före slutet av 2021! För fansen – Tappa inte hoppet och pressa skaparna att tillkännage följande Durarara säsong 3! Låt oss hoppas att vi snart får se Durarara säsong 3.

Håll ögonen öppna. Besök Market-aktivitet för fler uppdateringar.

Kolla in våra andra artiklar - /chockerande-nyheter-om-fuller-house-sasong-6-for-netflix-publiken-bekraftad