Dua Lipa gjorde ett spratt på Old Folks för att veta om hon är populär bland dem!

Det finns en ålderdomsvana hos kändisar. Vet du vad? Klä upp sig i mask eller gömma sig bakom en gardin för att överraska allmänheten.

Nyligen gjorde Dua Lipa samma sak med de gamla. Hon försökte göra ett spratt på dem för att veta hur populär hon är. Tyvärr inte särskilt mycket!Dua Lipa skämt på äldre människor

Den 24-åriga engelska popstjärnan Dua Lipa klev in för att vara värd för showen Jimmy Kimmel Live! på måndag kväll. Hon gjorde ett spratt på äldre vuxna när hon frågade dem om sig själv utan att de visste det.

Hon började avsnittet med en humoristisk monolog innan hon inledde med den passande namnet Who-A-Lipa? sektion. I det videon ringde hon några äldre personer.

Under inslaget berättade sångerskan och låtskrivaren Dua Lipa att många av hennes fans är unga; hon försökte dock nå en bredare publik. Det var när hon bestämde sig för att nå några gamla människor. Det här är de riktiga människorna som Dua Lipa intervjuade. Hon berättade att hon undersökte musik men berättade inte för dem sin identitet.

Hon började den här serien med intervjuer med att fråga Vet du vem Dua Lipa är?

De äldres reaktion

Pensionärernas reaktion är humoristisk och vi kunde inte sluta skratta.

En man i svarta glasögon blev förvirrad och frågade Vem? medan en annan person som bär hängslen svarade: Är det en riktig person?

En av männen svarade Doobie Brothers? The Doobie Brothers är ett rockband från 1970.

Ett par reagerade genom att försöka upprepa hennes namn, och av misstag sa de Dua Mita?

Efter det började Dua Lipa spela sin populära låt Break my heart och frågade dem hur de tycker om låten. En av kvinnorna sa glatt att hon älskade låten. Det är bra, och hon kommer att skriva ner det.

Sångerskan frågade om hon kunde göra bra ifrån sig med sin musik. En av de äldre svarade att han inte vet. Däremot kan hon göra det bra på TikTok.

Senare bröt hon det nya om vem hon är. En av de äldre damerna som redan kritiserade hennes outfit och sa att det var fruktansvärt, svarade att hon fick det den här gången.

En annan hoppade av glädje och svarade att hon ska springa ut och köpa en CD medan den siste mannen i videon skrattade okontrollerat.

Du kan kolla in videon här:

Dua Lipa på arbetsfronten

Musikälskarna var ganska ledsna när Lady Gaga och Haim sköt upp sina album mitt i coronaviruset. Utöver detta är de nya låtarna av Katy Perry, Demi Lovato och Adele fortfarande månader bort.

Men nu kunde fansen inte kontrollera sin spänning när Dua Lipas andra album ska släppas, och det är att anlända en vecka tidigare. Låten Future Nostalgia av Dua Lipa var redan en hit som släpptes i mars 2020. Och nu kommer den remixade versionen av låten Future Nostalgia som skapades i samarbete med The blessed madonna att släppas den 21 augusti 2020.

Om du gillar min artikel kan du kolla en annan omWorld Trigger säsong 2.