Drifters säsong 2 KOMMER SNART? Bekräftad? – Ta reda på om handlingen, manga, uppdateringar och mycket mer!

Vad handlar 'Drifters' om?

Drifters säsong 2

Efter att ha vunnit många människors hjärtan, den japanska mangan 'Drifters' även känd som ' dorifutase' , skapades en anime-anpassning baserat på detta. Denna serie sändes på TV från 7thoktober 2016 till 23rddecember 2016 och har 12 avsnitt.

Mangan är ursprungligen skriven och illustrerad av Kouta Hirano och började publiceras i Young King Ours magazine den 30 april 2009. För närvarande har den 6 volymer men skaparna jobbar på att introducera fler volymer och fansen kan inte vara gladare!Handlingen i den här serien kretsar kring Shimazu Toyohisa som är en samuraj och tillhör klanen Shimazu. Under ett krig blir han allvarligt skadad och transporterades plötsligt till en korridor full av dörrar.

Efter att ha gått in i en av dörrarna vaknar han upp i en helt annan värld där han möter stora krigare som han och de blev 'Drifters'.

Den här serien fångar verkligen essensen av den japanska kulturen eftersom dess huvudkaraktärer inte är rent fiktiva eller bara vanliga människor utan verkliga krigare från Japan från urminnes tider när de fortsätter att kämpa för det goda även efter att de dog i denna värld som verkar vara beteckna livet efter detta.

Du måste undra vad som är nytt i den här historien om kriget mellan människor? – Andra varelser än människor. Ja, den här serien handlar inte bara om historiska figurer som slåss med varandra på ett överdrivet sätt utan de möter olika typer av varelser som dvärgar, monster, troll och många fler.

Det är en actionfylld anime med en blandning av fiktion i den. Du kommer att få se handstrider, svärdstrider och till och med magiska trollformler! Så vad väntar du på? Lägg till denna underskattade pärla till din lista över Animes som jag inte får missa!

Är releasedatumet för Drifters säsong 2 bekräftat?

Drifters säsong 2

Det finns totalt 6 volymer av mangan från vilka animen bara täckte de första 4, för att täcka de 2 övriga skulle det definitivt komma en annan säsong som också retades i det sista avsnittet av den första säsongen med det står See you again 20XX, Sayonara.

Produktionsteamet försäkrade publiken om att släppa nästa säsong eftersom den redan hade förnyats 2016 men något specifikt datum för Drifters säsong 2 är inte bekräftat ännu.

En av anledningarna till att nästa säsong dröjer kan vara bristen på innehåll. Nästa volym av mangan är fortfarande under arbete och det finns inte tillräckligt med innehåll i de andra två mangan för att producera Drifters säsong 2.

Så du måste vänta lite till på Drifters säsong 2 och vi kommer att hålla dig uppdaterad om det men under tiden kan du se God Eater, Berserk, Vinland Saga, Goblin Slayer, Terror in Resonance eller Ao no Exorcist om du vill denna anime eller intresserade är i den mörka fantasy-genren.

För närvarande kan du titta på Drifters eller olika andra serier på Tubi TV, Roku Channel, Pluto TV gratis eller så kan du köpa det från Amazon Video.

Huvudkaraktärer och skådespelare

Toyohisa Shimazu (huvudpersonen) röstades av Yuuichi Nakamura på japanska och av Josh Grelle på engelska.

Nasu, Yoichi Suketaka (han var en samuraj som kämpade tillsammans med Minamoto-klanen i Genpei-kriget) uttrycktes av Saiga Mitsuki på japanska och Justin Briner på engelska.

Oda Nobunaga (han var en japansk daimyo och en av Sengoku-periodens ledande gestalter) uttrycktes av Uchida Naoya på japanska och Robert McCollum på engelska.

Vad kan fansen förvänta sig av Drifters säsong 2?

Drifters säsong 2

Förutom de officiella 12 avsnitten i serien beslutades det att inkludera 2 exklusiva avsnitt för den begränsade upplagan och avsnitt nr. 15 bara i DVD:n som täckte lite extra handling. Så om du inte har sett den ännu, se till att du är ikapp med dem innan släppet av Drifters säsong 2.

Eftersom animen är helt baserad på mangan så kommer Drifters säsong 2 mestadels att täcka historien från de kommande volymerna av densamma. Men eftersom releasedatumet fortsätter att försenas, har fandomen börjat göra sina egna teorier av nyfikenhet.

Några av dem förväntar sig att Toyohisa kommer att fortsätta att transporteras till olika parallella verkligheter, kanske i framtiden? Eller kommer de att utforska mer om karaktärernas bakgrund och deras död? Det här är några frågor som vi alla behöver svar på så snart som möjligt!

Drifters säsong 2 kan börja med att Tamon förklarar sin bakgrund för Scipio för att han bad honom om det, även efter att ha vetat att han inte kommer att kunna få den exakta informationen han behövde. Men han trodde på Tamon eftersom han var den enda sjömannen och var bekant med havet.

Vanliga frågor

Kommer det att finnas en Drifters säsong 2?

Drifters Säsong 2: Releasedatum
Men efter att den första säsongen hade slutförts tillkännagavs det att den kommande andra säsongen skulle släppas, eftersom det sista avsnittet sa: 'att fortsätta i den andra säsongen.'

Är den svarte kungen i drifters Jesus?

Det har teoretiserats och föreslagits av många fans att den svarte kungen kan vara Jesu Kristi bibliska frälsare. Anledningarna bakom denna idé är baserade på ärren på hans armar och just den här är konstigt nog i mitten av hans högra handflata (kapitel 3 i anime) och vänstra handflata (kapitel 4 i anime). röstades av

Varför kan jag inte se Drifters anime?

Funimation tar bort Drifters Anime från strömningstjänsten (uppdaterad) Funimation har tagit bort både den engelskdubbade och engelska undertextade versionen av Drifters-animen från sin streamingtjänst. Listan för animen är fortfarande tillgänglig, men animen är inte tillgänglig att streama.

Vem var den mest fruktade, samurajen?

Tsukahara Bokuden, född 1490, är ​​en av de mest framstående figurerna i samurajernas historia. Under loppet av 19 dueller och 37 strider gick Bokuden helt obesegrad och skaffade sig ett rykte som den dödligaste samurajen under perioden med krigande stater.

För mer information:

Medan du väntar på Drifters säsong 2 kan du se trailern för säsong 1.