DRAKE HYRDE UT DODGER STADIUM FÖR DATE NIGHT FÖR EN MODELL I PLUS

Drake var mer än glad över att boka en dejt på Dodgers-fältet torsdag kväll eftersom de var utanför stan. Det hela såg ut som att det kom direkt från en Drake-låt, med massor av ljus och kärlekssånger som spelades i bakgrunden.

Drake lät inte Dodgers vara utanför stan den här veckan stå i vägen för honom. Onsdag kväll satte han upp en dejt med Johanna Leia på LA:s plan, och det såg ut som att Drake bara levde livet som vanligt - även om ingen kunde höra vad de sa till varandra eftersom det överhuvudtaget finns så många säkerhetsvakter runt dem. gånger.

Rapparen utnyttjade Miami Marlins-stadion för att njuta av en privat dejtkväll. Han gick ut för det här tillfället och gjorde det klart att han ville ha saker och ting precis rätt.Helikopterkameran såg 34-åringen vid ett bord med Leia nära utgravningen på den tredje bassidan av fältet. Det fanns en utarbetad vit duk, flera fat, blommor och till och med en personlig bartender för detta par! Faktum är att de hade personliga Dodgers-tröjor – det ser ut som att Lea bar sin där vid sin plats precis i tid för att fira deras stora dag också!

Drake, som har ett nytt album ute nu och förbereder sig för sin världsturné till stöd för det, sågs sitta mellan Michael B. Jordan (som har varit med i programmet Black-ish) och Amari Baileys mamma på Sierra Canyon H.S., Fredag ​​kväll när de slog Polytechnic Prep med 74 poäng till 44 under deras match mot varandra!

Föreställ dig att se din crush ute och gå, aldrig föreställa dig att de skulle vara på samma plats som du. Föreställ dig att vara vid gården på en basketmatch med dem. Så det var bara passande att Drakes nya förhållande började över några ringar!

Föreställ dig att fånga ditt kärleksintresse när du sitter bredvid dig under en intensiv slutspelsmatch för ett av deras favoritlag? Tja, det måste ha varit ödet för det var så här hans senaste romans började!

UPPDATERING

Efter att ha hört talas om Drake och hans flickväns dejtkväll lämnades många människor med fräcka flin på läpparna. Hur kunde han ha kunnat hyra ut Dodgers stadion för bara två timmar? Det visade sig att det inte var så svårt som du tror! Los Angeles Dodgers Foundation har bekräftat att Drake donerade betydande summor pengar innan han kom i kontakt med dem. Faktum är att de är så tacksamma mot honom att de vill ha den här speciella kvällen tillbaka nästa år!