Dr. Stone Säsong 2: Säsongen kommer igen för att ta dig på en berg-och-dalbana! Klicka för att veta släppdatum, rollbesättning, handling och mer!

Dr Stone är en TV-animeserie från 2019 utvecklad av TMS Entertainment. Den här serien är under ledning av Shinya Iino, med Yuichiro Kido som manusförfattare och åtnjuter en enorm fanbas, med över 24 avsnitt i säsong 1. Den första säsongen var tillgänglig den 13 december 2019. Deklarationen om uppföljarens ankomst inträffade precis efter slutet av primärsäsongens slut. Uppföljaren, nu officiellt omdöpt till Dr Stone: Stone Wars.

Dr Stone: Stone wars: Releasedatum

Uppföljarens ankomst är klar i januari 2021. Men detta datum är också ganska osäkert på grund av den existerande pandemisituationen, där allt har stannat. Det officiella meddelandet som bekräftar det exakta datumet har ännu inte kommit. Men mitt i detta är det bästa att säsongens förnyelse är säker. Så, fansen förbereder sig för en mer underhållande och bergochdalbana.

Dr Stone: Berättelse

Denna anime är i en modern värld, där tyvärr varje människa på planeten förvandlas till en sten efter en mystisk ljusblixt. Denna anime berättar historien om hur vissa människor från världen före förstening försöker återuppbygga civilisationen under förstenningsåldern, även kallad stenvärlden. En av huvudkaraktärernas första skapelser vänder på certifieringen, som så småningom blir känd som en stenformel.Dr Stone: Stone wars: Handling

Säsongen avslutas med att Senku informerar byborna om kravet på två mobiltelefoner för full funktionalitet. Efter att ha testat mobiltelefonen rapporterar Ruri Senku angående den förseglade tidskapseln i Byakuyas gravsten. Byakuya försökte skapa en milstolpe genom att etablera ett rekord med Senku. Med hjälp av en fonograf, som Byakuya rekonstruerade, kan Senku och byborna nu höra astronauternas röst för första gången de förstenas.

Med stöd av byborna och mobiltelefoner förklarar Senku ett stenkrig mot Tsukasa. Taiju och Yuzuriha väntar på att Senku ska slutföra sin del av planen. Yuzuriha hindrar också Taiju från att spränga skyddet. Tsukasa och Hyouga förbereder sig för den kommande attacken mot Ishigami Village.

Uppföljaren kan fortsätta från säsong 1:s slut och kommer också att ta fram några nya fakta. Vi förväntar oss att animen fokuserar på mangans Stone wars-båge. Därav det officiella namnet på serien. Uppföljarens officiella trailer verkar ha ökat våra förväntningar. Vi förväntar oss att den här delen kommer att ha en mer spännande story.

Dr Stone: Stone wars: Cast

Framgången med säsong 1 beror främst på dialogleveransen av den fantastiska starcasten. Så det är naturligt att förvänta sig att de kommer tillbaka i den kommande uppföljaren. Huvudrollerna inkluderar-

  • Senku Ishigami (röst av Aaron Dismuke )
  • Taiju Oki (uttryckt av Rick Fajardo )
  • Yuzuriha Ogawa (uttryckt av Brittany Lauda )
  • Tsukasa Shishio (röst av Ian Sinclair)
  • Gen Asagiri (representerad av Brandon McInnis)

Dr Stone: Stone wars: Officiell trailer

Med förseningen i säsong 2:s ankomst på grund av den förestående undergångssituationen, kan fansen nu slappna av lite. Den officiella trailern för denna uppföljare är ute nu. Så, fans kolla in den här trailern.

För fler uppdateringar, håll utkik och tills dess var säker.