Donna D’Errico startade en ‘OnlyFans’? vet allt om skådespelerskan här

Donna D'Errico:

Född den 30 mars 1968, D'Errico är en amerikansk modell och skådespelerska, som poserade för Playboy som 'månadens lekkamrat' i september 1995, hon har också spelat i den genom tiderna berömda Baywatch (1996-98). Hon var gift med Nikki Sixx, men skilde sig från honom 2007, 11 år efter deras äktenskap, tillsammans fick de en dotter och en son, födda 2001 respektive 1993. D’Errico stödjer djurens rättigheter och är vegan!

2011 berättade D'Errico att hon tränar på heltid för att uppfylla sin livslånga dröm om att klona berget Ararat i Turkiet för att söka efter de frusna resterna av Noaks ark, men när hon drog sig tillbaka till USA i mitten av 2012 led hon av skador p.g.a. till ett fall nära slutet av klättringen.

DonnaDen 54-åriga Baywatch-stjärnan har enligt uppgift startat eller öppnat en OnlyFans-sida. OnlyFans är en webbplats för endast vuxna prenumerationer, nyligen gick Carmen Electra också med i OnlyFans till allas förvåning. D'Errico slår tillbaka på alla hatare på hennes sociala medier som tycker att hon är för gammal för att bära bikini offentligt, och hon meddelar att hon går med på sidan på sina sociala medier där hon nämner att hon inte tar sidan på allvar, och om folk är upprörda på grund av att hon gick med bryr hon sig inte om det. Hon nämner att hennes sida bara kommer att innehålla bilder från modeller av underkläder, bilder från tidningar och att hon gör roliga saker i bikini på grund av hennes 'otroliga' humor.Det här är inte första gången Playboy-modellenhar uttalat sig om hyckleriet som hennes hatare kastar på henne, säger hon att när Instagram-modeller och influencers lägger upp bilder på sig själva halvnakna på sin Instagram applåderar publiken dem, men om en annan bestämmer sig för att dela samma bilder i en kontrollerad miljö som kommer att säkerställa integriteten för modellerna och cybersäkerheten för dem, publiken hatar det direkt. Hon till och medslå tillbakapå kvinnorna som kommenterade att hon var för gammal för att bära bikini och att hon var 'klassigare' än så, ropar hon ut dem genom att säga att hon kan göra vad hon vill och ha på sig vad hon vill också! Enligt D'Errico hanterar hon personligen sitt OnlyFans-konto och använder inte en tredjepersonsbyrå eller chef för det. Detta grundades 2016 webbplats används för att tillåta influencers att skapa pengar genom sexuellt explicit innehåll, vilket återigen endast är prenumerant.
Vi önskar Baywatch-stjärnan all framgång för denna nya satsning och vi önskar henne all kraft att slå tillbaka mot sina hatare, och aldrig låta sig missta sig felaktigt!

Vad är dina tankar om dettasituation?