Donald Trump i trubbel efter att tåget ser ut att vara nära full urspårning! Klicka för att ta reda på mer.

.Det har varit många veckor när Trump-tåget har sett ut som att det ska hoppa över spåren. Under de sju dagar som gått sedan det republikanska konventet har presidenten kommit så nära han någonsin att en fullständig urspårning. Upprördheterna, konspirationsteorierna och dramatiken har kommit väldigt snabbt. Det är nästan omöjligt att tro att Donald Trump kan hålla på detta i ytterligare åtta veckor fram till valdagen.

Den demokratiske kandidaten Joe Biden börjar resa och erbjuda en alternativ vision av nyktert ledarskap i presidentstil. De senaste dagarnas händelser har klargjort personlighetskrocken och frågor som kommer att avgöra loppet.Donald Trump i trubbel.

Studierna ochkonspirationsteorieroch kontroverser har kommit upp på ett sätt att Trump inte kan hålla detta uppe förrän ytterligare åtta veckor. Amycket jaghar gått in nu presidentDonald Trumpslivet, mestadels beror det på valen. Men den demokratiska utmanaren Joe Bidenbörjaratt resa och att erbjuda en alternativ vision av nyktert ledarskap i presidentstil.

Trump är ständigt i kontrovers för att ha gjort eller sagt något eller det andra inför valet. Till och med Vita husets president tyckte att han gick för långt för att fråga folket omnorra Carolinaatt rösta på honom två gånger. Men de senaste undersökningarna som gjordes för att kontrollera vem som har fler anhängare Joe eller Trump, verkade Trump förlora alla undersökningar.

Trump besökte också andra städer som Kenosha, Carolina och New York. Kenosha var den senaste staden i USA som han besökte. Efter hans besök fanns det redan en rasspänning på grund av den senaste tragedin, när en svart man som protesterade mot svarta liv.mördadav polisen. Trump kom inte med någon form av försoning för händelsen.

Trumps ständigt störande beteende och vägran att spela rollen som en traditionell president skrämmer Beltway-eliten. Det är precis det som gör honom attraktiv för supportrar som för länge sedan surnade på konventionella politiker. Ju mer han trollar media, desto mer älskar hans bas och hans konservativa mediahejaklacks det. Frågan är om en president som såg ut varje dag i fyra år som om han för en oändlig GOP-primärkampanj. Kan han säkra en väg till seger utan att bredda sin bas?

Biden beter sig som en skuggpresident

Medan stormen rasade på 1600 Pennsylvania Avenue, har Biden gjort sitt bästa för att erbjuda amerikaner ett mer traditionellt varumärke av presidentledarskap. Han höll ett tal i Pittsburgh på måndagen där han fördömde våld i alla dess former. Upplopp är inte att protestera, plundring är inte att protestera, förklarade Biden samtidigt som han ställde en hård uppmaning till rasrättvisa. Han framförde också kondoleanser för döden av en av presidentens supportrar i oroligheterna i Portland, Oregon. Han höll ett forum i presidentstil om den nationella nödsituationen i skolor och högskolor när ett nytt läsår börjar, hämmat av Covid-19.