Dom krokiga gamar. När bildades det, deras prestationer, bandmedlemmar och allt om dem

Them Crooked Vultures är en amerikansk-engelsk stensupergrupp. Den inramades i Los Angeles 2009. Josh Homme (från Queens of the Stone Age och Kyuss) på sång och gitarr, John Paul Jones (av Led Zeppelin) på bas och konsoler. Den har också Dave Grohl (av Foo Fighters och Nirvana) på trummor och stödsång. Sammankomsten inkluderar även gitarristen Alain Johannes under liveutställningar.

Bandet började spela in i februari 2009, spelade sin första spelning i Chicago den 9 augusti 2009, efter en europeisk presentation den 19 augusti. Den 1 oktober startade sammankomsten den övergripande Deserves the Future-turnén med datum som går till 2010 Sammankomsten vann 2011 års Grammy Award för bästa hårdrocksframträdande för New Fang.Beginnings and Them Crooked Vultures (2005–2009)

Grohl uppträder med Them Crooked Vultures i augusti 2009

På Roseland, Band Without an Album, but a History (eller tre) - The New York Times

En samordnad insats mellan Josh Homme, John Paul Jones och Dave Grohl refererades först öppet av Grohl. I ett inlägg 2019 på sin Facebook-sida hade han diskussioner med Grohl Jimmy, avslutningsvis rekommenderade Page att han kunde ha varit avgörande för bandet. När det gäller den inledande satsningen, påpekade Hommes betydande andra Brody Dalle i juli 2009 att jag inte har frihet att diskutera det men jag tycker att [projektet] är verkligen häpnadsväckande. Efter att ha upptäckt att namnet Caligula togs vid den tidpunkten valde individerna självhävdande Them Crooked Vultures som ett namn utan väsentlighet.

Bandets projekt

Engelska musiktidningen NME berättade i juli 2009 att trion hade börjat spela in i Los Angeles. Bandet spelade sin första show på Metro, Chicago den 9 augusti 2009, vid midnatt. De spelade allt unikt material under dess 80 minuter långa set. Framträder sådana melodier som öppnaren Elephants, Slime ball Blues, Caligula och slutande låten Nobody Loves Me and Neither Do I. Bandet gjorde sin europeiska introduktion den 19 augusti med en utställning på Melkweg i Nederländerna. Den exakta dagen då en kort videospänne av studiofilm överfördes av bandet. Framhäv låten Nobody Loves Me och inte heller jag.

nirvana dave grohl foo fighters trummis trummor Them Crooked Vultures BÄSTA TRUMMARE NÅGONSIN falllucka-i-solen •

Med efterföljande firande utställningar i Europa på Pukkelpop och Lowlands. Bandet agerade ursprungligen i Storbritannien vid Brixton Academy i London den 26 augusti. Det stödde det engelska valbara musikaliska besättningen Arctic Monkeys.

Hiatus och eventuellt andra album (2010–nuvarande)

Grohl sa i ett möte att de slänger iväg en andra insamling. Det kommer att vara mer anmärkningsvärt än det huvudsakliga. John Paul Jones uttryckte dessutom i ett möte. Samtidigt som jag besökte Nya Zeeland. Att de ska spela in ytterligare en samling. När Jones fick lite information om öden för Grohl och Hommes grupper sa Jones att de kommer att få tillbaka sina frontmän så småningom. En video överfördes till bandets legitima YouTube-kanal med namnet 'New Pots', som NME hävdade spelades in under inspelningen av deras uppföljande album. Grohl förklarade efter videons leverans att den spelades in ett år tidigare, under en själv namngiven samlings kontosessioner.

Dave Grohl retar möjliga dem krokiga gamar återförening | Konsekvens av ljud

Den 12 november 2010, i ett möte med BBC 6 Music, har John Paul Jones bekräftat att bandet är beredda att fortsätta ta ett försök att samla ihop nytt material för en ny leverans, och kommer att gå in i studion mycket snart. Jones har dessutom uttryckt att de förmodligen är ett år eller så från att avsluta CD-skivan, vilket indikerar en potentiell leverans i slutet av 2011.

Band medlemmar

Officiella medlemmar
  • Josh Homme – sång, gitarrer, slide-gitarr
  • John Paul Jones – bas, keyboard, klavinet, piano, keytar, lap steel gitarr, slide basgitarr, mandolin, fiol, bakgrundssång
  • Dave Grohl – trummor, bakgrundssång
Turnerande medlemmar
  • Alain Johannes – gitarrer, slidegitarr, bas, keyboards, bakgrundssång