Disney World kommer att minska antalet timmar efter att Bob Chapek erkänt att folk ställer in resor.

I mars orsakade covid-19-pandemin historiska stängningar av attraktioner över hela världen – inklusive Disneys nöjesparker. I juli inledde Walt Disney Company processen med att återöppna sina parker i USA. Nu, efter att Disneys vd Bob Chapek meddelat att vissa gäster väljer att ställa in sina resor, kommer parkerna att börja fungera med reducerade öppettider.

De nya tidsramarna ger fortfarande gästerna stora möjligheter att se sina favoritattraktioner om de väljer att besöka någon av parkerna. För det mesta förändras inte öppettiderna - besökare måste bara planera att gå lite tidigare än de skulle ha gjort annars. Så om du hoppas att hoppa på Space Mountain eller Pirates of the Caribbean mer än en gång, bör du fortfarande ha tid att göraVeta mer

Disney har inte gett någon anledning till att välja att minska sina öppettider, men varje park kommer att vara öppen i ungefär en till två timmar mindre än vad de har varit sedan parkerna öppnade igen. Från och med den 8 september kommer de nya reducerade öppettiderna för Disneys parker i Florida att vara:

Disneys djurrike : 9:00 till 17:00 (tidigare 8:00 till 18:00)

Disneys Hollywood Studios : 10:00 till 19:00 (tidigare 10:00 till 20:00)

EPCOT : 11:00 till 19:00 (tidigare 11:00 till 21:00)

magiskt kungadöme : 9:00 till 18:00 (tidigare 9:00 till 19:00)

Tiderna på Disney Springs förblir oförändrade, från 10:00 till 22:00 dagligen.

Det här är senaste förändringen i policy som Disney har implementerat sedan covid-19-pandemin tvingade företaget att införa historiska stängningar för sin park runt om i världen. Flytten var kontroversiell och resulterade i minst en petition som begärde att Disney skulle vänta med att återöppna Disneyland för att undvika att utsätta gästerna för att drabbas av viruset.

Lägger Disney ner några av sina satsningar?

Företaget fortsatte dock framåt och tillkännagav en mängd sociala distansåtgärder som genomfördes i parkerna. Bolaget tog också beslutet att ändra biljetthanteringsfrågan under överskådlig framtid och se över sitt bokningssystem.

De olika förändringarna av hur Disney-parker gör affärer var avsedda att hjälpa till att hantera flödet av kunder och säkerställa att de skulle kunna hålla allt igång med minskad kapacitet. Trots de säkerhetsåtgärder som implementerats runt om i världen var Disney tvungen att stänga Hong Kong Disney-land mindre än en månad efter att det öppnade portarna på grund av en ökning av infektioner i Kina.

För tillfället verkar det som att Walt Disney Company inte har några planer på att helt stänga Disney World och dess motsvarigheter. Företaget har också varit tvungen att ändra sitt releaseschema och strategi för ett antal högprofilerade filmer som Mulan , med förändringar som sträcker sig in i 2021.