Diamond no Ace Säsong 4: Kommer vi att få veta vad som hände i turneringen? Klicka för att veta mer om releasedatum, rollbesättning och mer!!

Diamond no Ace är en japansk baseball mangaserie. Yuji Terajima är författaren och illustratören av serien. Serien publicerades av Kodansha. Den serieiserades av Weekly Shonen Magazine från 2006 till 2015. Det var enorma positiva recensioner för serien och fick fortfarande bra kommentarer.

Diamond no Ace fick Shogakukan mangapriser 2008 och Kodansha mangapris 2010. TV-serieproducenten är Madhouse and Production IG. Denna serie blev en av de bästa sportserierna i världen.Den första säsongen består av 75 avsnitt, och den andra säsongen innehöll totalt 51 avsnitt. Den sista men minsta, den tredje säsongen består av 52 evenemang. Nu är tillverkarna redo för den fjärde säsongen.

Diamond No Ace Säsong 4: Releasedatum

De tre första säsongerna av serien älskades av många. Sportälskare gillade serien mycket, särskilt basebollälskare. Diamond no Ace är helt runt ett basebolllag och deras spel. Publiken och kritikerna av serien väntar nyfiket på nästa säsong av serien.

Diamond no ace säsong 1 sändes mellan 6 oktober 2013 till 29 mars 2015, och den andra säsongen hade premiär från 6 april 2015 till 28 mars 2016, följt av den tredje säsongen från 2 april 2019 till 31 mars, 2019.

Det finns inga officiella tillkännagivanden från serietillverkarna angående releasedatum. Vi kan förvänta oss att den släpps 2021.

Tills dess får vi vänta tålmodigt!

Diamond No Ace Säsong 4: Cast

Det finns ett stort fans som följer karaktärerna i serien eftersom det är en gnista. Det är karaktärerna i serien som gör den så intressant och älskvärd.

Skådespelarna i serien är

  • Eijun Sawamura.
  • Satoru Furuya.
  • Kazuya Miyuki.
  • Haruichi Kominato.
  • Sawamuras år
  • Nuvarande första år.
  • Miyukis generation
  • Yūkis generation

Tillägget av nya karaktärer kan också ses under den kommande säsongen.

Diamond No Ace Säsong 4: Handling

Det finns inga officiella tillkännagivanden från seriens skapare angående handlingen. Seriens animations- och illustrationsarbeten har stoppats på grund av den befintliga coronavirus-pandemin.

Den kommande säsongen förväntas dock bli en fortsättning på föregående säsong. Den tredje säsongen lämnade oss utan ordentlig avslutning. I den sista säsongen avslutas det sista avsnittet med Koshein-turneringen. Vad hände i turneringen? Vann laget matchen?

Vi kan förvänta oss svaren under nästa säsong!

Diamond No Ace Säsong 4: Storyline

Berättelsen kretsar helt kring ett basebolllag och en av spelarna Eijun Sawamura och Furuya. Erijun ville vara den bästa spelaren i laget och en fantastisk pitcher genom tiderna i sin nation.

Av Guds nåd får han all uppmärksamhet och kärlek från spelälskarna. Men tyvärr gick hans drömmar inte i uppfyllelse på grund av reglerna och reglerna för Seidou High School. Han samarbetar dock med sitt lag och gör sitt bästa hela tiden.

Diamond No Ace Säsong 4: Trailer

Här är trailern för Diamond No Ace säsong 4. Njut av att titta!!

Håll utkik för fler uppdateringar!!