Det mystiska spelet Sifu har blivit tuffare med svårigheter.

Sloclap lovade mer Sifu-material, och Slöfock klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp klapp kaskad Sloclaps planer för Sifu för resten av 2022 beskrivs i en ny färdplan, med fyra stora förbättringar per säsong. Den första av dessa fyra patchar kommer att släppas nästa vecka, och den kommer att innehålla något som kommer att hjälpa spelare att slå det här tuffa spelet: anpassningsbara svårighetsalternativ.

Sifu kommer att få en uppdatering den 3 maj som inkluderar de ovan nämnda svårighetsalternativen, samt avancerad träning och garderobsalternativ. Student, lärjunge och mästare erbjuds som svårighetsalternativ, som vi tror är Sifus sätt att karakterisera lätt, normalt och svårt. Avancerad träning kan innebära en mer omfattande lektion samt ett sandlådeläge där du kan öva dina rörelser.

Sloclap retade också den nya Wude-klädseln, som skulle släppas i majs uppdatering. Sloclap hade tidigare uppgett att många extra kläder förhuvudkaraktärskulle vara tillgänglig, samt minst en exklusiv outfit för Deluxe Edition-ägare. Det finns ett annat skottplaceradprecis under Wude-outfiten, vilket indikerar att minst två outfits kommer att släppas den 3 maj.Jurassic Global 3: Dominion Kommer Chris Pratt och Bryce Dallas att gå tillbaka för finalen? Klicka på för att förstå gratis uppdaterad, solid, handling och hela partiet!

ladda ner från google.

Avancerade poängmöjligheter, spelmodifierare och ännu fler nya kläder kommer att inkluderas i sommarsläppet. Det gör vi intevet hur de där kostymerna kommer att se ut, men vi vet hur spelet gårmodifierare kommer att vara som. Inget hänge (vilket antagligen bara indikerar ett liv), inga hälsopoäng, hårdare fiender, gyllene stav, alla färdigheter upplåsta och bullet time är bland de nämnda förändringarna. Den sista kommer att vara ett fantastiskt tillskott till tillväxten lista över Matrix-mods för Sifu.

En reprisredigerare kommer att inkluderas i höstuppdateringen, och en ny Arenas spelläge kommer att läggas till i vinteruppdateringen. Flera fläckar på kartan har ringats in, vilket antyder att dessa områden kommer att återanvändas nivåer från huvudspelet. Nya spelmodifierare och kläder kommer att inkluderas i både hösten och vinterns uppgraderingar.

Om du behöver lite mer hjälp med Sifu innan den hårda uppdateringen i maj, vi har skapat några riktlinjer för att hjälpa dig.

De spelet kommer att ha elev, lärjunge och mästare svårigheter som en del av uppdateringen den 3 maj, även om det är oklart hur lägena kommer att kalibreras i motsats till varandra. De översätts till lätta, medelstora och hårda lägen, om jag fick gissa.

Till en början var jag ett stort fan av spelets svårighetsgrad. Det var svårt, men jagnjöt avåtergå till spelets nivåer till bättre. Jag hoppade från min plats i glädje efter att ha besegrat matchens sista chef. Men jag blev frustrerad a mycket på vägen, så jag är glad att Sloclap lägger till svårighetsnivåer som förmodligen kommer att göra spelet mer tillgängligt för andra .