Det är en tjej för Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt! Farbror Patrick avslöjar den glada nyheten med en present!!

Arnold Schwarzeneggers dotter och hennes man, Chris Pratt, har blivit föräldrar. Katherines bror avslöjade det nya för världen. Tidigare i år spreds nyheten att Katherine är gravid med sitt första barn. Även hennes föräldrar och familjemedlemmar bekräftade nyheten. Det har varit en spännande resa för paret när de började föräldraskap. Hela familjen letade efter det. Och nu jublar de över nyheterna. Även om inga officiella datum om födseln är ute, säger några nära källor att det kan vara på fredag. Vi har ännu inte bekräftat födelsedagen. Men hela familjen har samlats för att fira det nya inträdet. Och naturligtvis är föräldrarna i stor glädje. Till och med farbror Patrick har köpt en present till sin systerdotter. Han knöt den med ett rosa band och visade den för media. För att veta mer detaljer, fortsätt att läsa artikeln.Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt – Kärleksresan:

Katherine och Chris gifte sig förra året i juni. Chris har sonen Jack Pratt med sin ex-fru Anna Faris. Men källor säger att paret bröt upp efter att ha hanterat några personliga problem. Senare under 2019 gifte han sig med Katherine. I april meddelade paret att de väntar sitt första barn tillsammans. Katherine var upptagen med att marknadsföra sin senaste bok. Men när förfallodagen närmade sig stannade hon hemma. Katherine var aktiv i alla sina sociala medier och uttryckte sin glädjeridning under graviditeten. Hon höll också sina fans uppdaterade med all sin senaste förvandling. Katherine postade till och med sin babybula på många bilder. Ändå var hela hennes familj entusiastiska över nyheterna.

Arnold om sitt barnbarn:

På The Tonight Show, med Jimmy Fallon i huvudrollen, bröt Arnold nyheten officiellt. Han sa att han var glad över att bli farfar. Han sa också att barnet skulle vara unikt eftersom det är en blandning av Kennedy, Schwarzenneger och Pratt. Barnet kommer att vara tillräckligt kraftfullt för att träna dinosaurierna eller hantera den kubanska missilkrisen. Katherines mamma, Maria Shriver, sa också att hon var glad över att få barnbarn. Arnold och Patricia skilde sig redan 2017. Och de har fyra barn tillsammans. Eftersom det är tredje generationen är familjen entusiastiska över barnet.

Patrick meddelade sin systerdotters födelse:

På fredagen var Patrick i Santa Barbara, Kalifornien. På förfrågan avslöjade han att hans syster hade fött en dotter. De är säkra nu. Han sa också att han har en gåva till henne. Patrick visade en låda knuten med ett rosa band. På fredagseftermiddagen sågs Pratts bil utanför St.John’s Hospital i Santa Monica. Så de räknar med att barnet kan födas på fredag. De följande dagarna besökte hela familjen deras hem. Många blommor kom också från deras nära vänner. Idag avslöjade Katherine sin dotters födelse i hennes handtag på sociala medier. Hon sa att hennes dotter heter Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Barnet får redan välsignelser från hela världen.

https://www.instagram.com/p/CDttYz7Alg-/

För fler uppdateringar, håll utkik på vår hemsida. Om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om Kanye West.