Destroy-It Ralph 3: Är den animerade sekvensen i en position för någon annan uppföljare? Information och olika uppdateringar när det gäller nedgången av sekvensen

Kommer Disney befria uppföljaren till Destroy-It Ralph 3 ? Den här frågan har nynnat över Ralph älskare av anledningen att återstående avsnitt. Nästan 20 år tidigare lanserades den primära sektionen och den är ändå fansens favorit. Ralph brukade vara i sanning skapat som ett onlinespel med namnet Prime Ranking under 1980-talet. Det brukade återupplivas igen under 1990-talet som Joe Leap men försvann i bygghelvetet igen. Tidigare än Emmy-vinnande Simpsons regissören Wealthy Moore brukade introduceras ombord och trots allt gavs Destroy-It Ralph till den stora skärmen in 2012 .

Detta är den senaste trailern för Ralph bryter webben . Ta en tittDestroy-It Ralph: Time Lapse

Visst är Disney glad att den drivs framåt med Destroy-It Ralph . På grund av sin hjärtevärmande berättelse, pigga framträdanden från sin skickliga röst solid – särskilt John C. Reilly som Ralph och Sarah Silverman som hans kompis Vanellope, och tillräckligt med omoderna spelgags för att hålla äldre publik roade, filmen brukade vara en enorm lycka och samlade in över 470 miljoner dollar internationellt. Sex år senare uppföljaren Ralph bryter webben anlände. Den här gången med Moore som delar regissörsstolen med Destroy-It Ralph medförfattare Phil Johnston . Ralph bryter webben större än levde lika mycket som det vanliga sättet med hjälp av den unika och brukade vara en ganska större hit kommersiellt, banking $529.Three miljoner på fältet arbetsplats.

Destroy-It Ralph 3: Kommer det att inträffa?

Ralph bryter webben meddirektörer Rika Moore och Phil Johnston talade om sannolikheten för en threequel med serietidning 2018. Enligt Johnstons åsikt var en tredje film inte viktig eftersom Ralph bryter webben avslutade handlingen snyggt.

Å andra sidan är det i allmänhet ett fall av att på intet sätt säga på något sätt. Det tog sex år för Disney att avlasta Ralph bryter webben. S o om Destroy-It Ralph 3 inträffade, kanske älskare tittar på en motsvarande klocka för en tredje film. För att inte påpeka, det finns många ännu oannonserade filmer på Disneys otympliga tavlaDestroy-It Ralph 3 kan bara alltid vara en i var och en av dem.