Destiny2-händelse: Bungie tillkännager felfrågan i Solstice of Heroes; inaktiverade EAZ Weekly Challenge. Klicka här för att veta detaljerna

Spelarna var redan överväldigade med det nya sommarevenemanget i Destiny 2. Det har nu blivit en sed att arrangera detta evenemang varje år sedan 2018. Förra året startade Solstice of Heroes den 30thjuli och fortsatte till 27thaugusti. Och det gick smidigt hela tiden.

Fortsätt läsa vidare för att få mer information. Men innan dess, ta en titt på den här videon för att veta mer om Solstice of Heroes-Efter denna trend tillkännagavs att årets evenemang kommer att starta från 11thaugusti 2020 och framåt. Således har spelet redan gjort sitt genomslag på marknaden. Men den enda nackdelen är att det finns en bugg som hindrar allt det roliga. Även om Bungie officiellt har rensat allt via Twitter finns det fortfarande ingen säkerhet för dess återupplivande.

Solstice of Heroes: Bungies tillkännagivande

Sommarevenemanget i Destiny 2 har redan avslutats en hel vecka. Men spelets respons är inte så korrekt som man trodde. Med detta sinne tog Bungie över sin Twitter-sida för att meddela de missöden som inträffar på grund av denna nya bugg. Här är det officiella tillkännagivandet av dem, på deras Twitter-konto-

Han klargjorde också hela frågan ytterligare och sa att spelarna inte får sina kraftfulla redskap som belöning. Felet har påverkat Bright Dust som tilldelades efter slutförandet.

Som ett resultat av detta har han inaktiverat EAZ Weekly Challenge of Solstice of Heroes. Och de vet fortfarande inte när allt kommer att ordnas och spelet kommer att vara normalt igen.

Solstice of Heroes: Belöningar

Efter att ha spelat nästan i en vecka har spelarna äntligen märkt att deras belöningar inte fylls med Bright Dust-belöningen. De kan användas ytterligare för att skaffa prydnadssatserna och helt uppgraderade Solstice-rustningar.

Men spelaren måste samla minst sex tusen Bright Dust. Då kan bara han köpa minst ett prydnadspaket. Det största problemet ligger i det faktum att evenemanget kommer att pågå upp till 8thSeptember 2020. Och därför måste varje spelare fylla sina Solstice-premier med minsta Bright Dust innan slutdatumet. Även om de har tillräckligt med tid kvar vet tjänstemännen fortfarande inte när buggproblemet kommer att lösas. Låt oss hoppas att allt är fixat snart så att spelarna kan få sin förväntade spelupplevelse.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!