Destiny 2 Shadowkeep: New Armor mods 2.0 släppt. Klicka här för att veta mer!

Vilka är de bästa Destiny 2-moddarna som passar din spelstil? Efter en lång stunds spelande av Destiny 2 har många av oss samlat på oss ett gediget utbud av covers. Det är på tiden att vi kastar oss djupt in i modsscenen.

Efter Destiny 2 armor 2.0-uppdateringen som kom med Shadowkeep 2019. Mods har fått en omdesign och detaljbaserad Guardian-försäkring återvänt på ett stort sätt. Den här guiden täcker allt, varifrån man kan få tag i Destiny 2 skyddslagermods, hur de fungerar och förstärkningsseten som de fungerar med.Hur fungerar moddar?

Mods erbjuder belöningar, till exempel omladdningshastigheter, bättre detaljer, hjälpmedel mot explicita fiender. Vid den tidpunkten finns det säsongsexplicita mods som kan ändra hur dina sprängämnen fungerar eller lägga till en extra översköld till din karaktär. Mods har dessutom en vitalitetskostnad från ett till sex, vilket beror på deras kapacitet och tillämpning.

Mods har också vitalitetstyper och fungerar bara i explicita typer av ett defensivt lager. Detta innebär att ditt utvalda skydd måste matcha vitalitetstypen för den mod du föredrar att använda. Vid den tidpunkten måste den ha tillräckligt med vitalitet för att styra modden. Oavsett skyddstyp har alla legendarer tre modöppningar. Ett heltäckande utrymme och två explicita mods för defensiva lager (armar, ben, hjälm, bröst och klassföremål). Vid den tidpunkten finns det explicita skölduppsättningar med ett fjärde tillfälligt eller rörelsebaserat utrymme. Liknar Dreambanes defensiva lageruppsättning som har en öppning för en Undying Armour-mod.

Lyckligtvis gav säsong 10 oss personliga tillfredsställelseförändringar som låter spelare ändra ditt skyddande lagers vitalitetstyp för en liten kostnad och enstaka modöppningar i skölden skulle nu kunna förbereda mods från den gångna säsongen och den medföljande säsongen, precis som den momentum. Till exempel kan allt defensivt lager från Season of Dawn förbereda det medföljande; Säsong på Undying Mods, Season of Dawn Mods och Season of the Worthy Mods.

Vilka är de bästa Destiny 2-moddarna?

Det finns inget direkt svar på detta. Varje säsong vänder ett stort antal, av vilka några är avgörande för att avsluta slutspelsövningarna. Vissa är också explicita för rörelser, liknar de framdrivna överföringsskyddsmoddarna som fungerar utomordentligt bra för chefsskador i Frälsningens trädgård.

Allt beror på klassen du spelar, vapnen du använder och din tillverkning. I slutändan är det smartare att skaffa alla moddar du kan i motsats till att söka efter explicita. Se dessutom till att oavsett vad du väljer så kompletterar det din spelstil och utrustning.

Dess viktiga vissa Armor är från och med nu tillgänglig som 2.0-formulär när Shadowkeep skickas. Detta inkluderar ditt otroliga Solstice of Heroes-set, som hänger hårt för dig på Gunsmith, och Exotics, som du kan dra ur ditt sortiment med en uppsättningsrulle.

När du har en Armor 2.0-version av ovannämnda, kommer den vid den tidpunkten att stärka det nya Mod-ramverket, precis som Universal Ornaments. Tillåter dig att ändra utseendet till en korrigerande 'Eververse'-uppsättning som du har samlat in.