Destiny 2 mod: För att förbättra ditt spelande här är topp 5 Destiny 2 mods! Klicka för att veta detaljerna!

Destiny 2: Shadowkeep inkluderar renoveringen av pansarsystemet för en bättre upplevelse. Det är också känt som Armor 2.0. Detta reviderade pansarsystem tog tillbaka Intellektet, Disciplinen, Styrkan från den tidigare versionen av Destiny. Dessutom tillåter det inkorporering av mods enligt spelarnas specifikationer. Med det ökande antalet mods att välja mellan var det aldrig lätt att skapa en byggd. Även om spelarna inte är intresserade av att bygga kan de ha tillgång till flera andra spelförändrande mods. Modsna sträcker sig från Warmind Cells till tung ammunition.

Skyddsljus

Introduktionen av denna mod var i Season of Dawn. Protective Light är en spelförändrande mod som lämpar sig för aggressiva spelare eller Guardians som vill slutföra det svåraste innehållet felfritt. Två tomma energier i varje år 3 pansarpjäs är allt som krävs för att använda denna mod. När spelarens sköld krossas på grund av fiendens skada får de 50 % rabatt på all skada som tas emot. Men den är begränsad för en varierande varaktighet beroende på förbrukningen av lätta stackar. Spelaren måste behålla sina Charged With Light-stackar och återskapa sin hälsa och sina sköldar snabbt. Denna mod kommer att hjälpa spelarna för en produktiv och aktiv upplevelse.

Fraktionens beväpning

I det här läget, när spelaren besegrar fienden med en granat, ger den dig tillgång till tung ammunition direkt i spelarens reserv. Denna ammunition ökar som en tung tegelsten. Faction Armaments-mod behöver bara tre energier på kompatibel rustning för att bli en bättre och massiv Scavenger-mod. Eftersom den fortfarande finns tillgänglig i Bortom Ljus och år 4, faction Armaments är utan tvekan de bästa modsna i spelet är ett måste för varje Guardian.Skademotstånd

Denna mod är den första pansarsloten med en unik skademotståndsmod som täcker elementtyperna, skador på effektområdet, såväl som skadorna från fiender. Skademotståndsdelen är ganska imponerande eftersom den ger cirka 13% ökat motstånd. Att stapla två bidrag ger dessutom 18 % skademotståndsbuffert. Denna mod hjälper spelare att ta ett prickskytteskott från en Taken Hobgoblin eller Hive Acolyte i Grandmaster Nightfalls.

Fraktionsbarriär

I likhet med skademotståndsmods i den allmänna modsplatsen, har vissa fraktioner unika skademotståndsmods som är betydligt bättre. Här kan spelare hitta och använda Hive Barrier, Taken Barrier och Fallen Barrier i rustning som stöder Forge eller Opulence mods, Season of the Outlaw. Dessa barriärmoddar kostar en energipoäng. När de tar emot skada får de hela 20 % reduktion på all skada som tas under 10 sekunder. Dessa mods kan bilda andra former av skademotstånd genom att stapla sig själva.

Dragning

Denna dragmod är en anständig mod för PC-användare, men för konsolanvändare är det en annan historia. Som benpansarmod kostar den tre energier. Dragkraften gör att Guardians kan arbeta snabbare medan de spurtar. På konsolen kommer spelarna att få en spännande bonus för att vända sin radie när denna mod är aktiv. Den ger också en +10 rörlighet, som ökar till +15 rörelser och en snävare svängradie. Är inte detta ett fantastiskt alternativ för såväl konsolen som PC-spelare för en pansar med tre ben.

Nu när du har en idé om de fem bästa modsna kan du börja din fantastiska spelupplevelse.

För fler uppdateringar, håll utkik.