Destiny 2: Discord och Riot Games står inför den senaste internetfrågan; meddela problemet via deras respektive Twitter-handtag. Klicka här för att veta detaljerna

Destiny 2 som redan lockade en stor fanbas har nu kommit med sin Discord-version. First-person shooter-videospelet utvecklades av Bungie och släppte sin Play Station 4 och Xbox One-version snart 2017.

Utvecklarna har alltid uppfyllt spelarnas önskemål och har alltid kommit med några helt nya funktioner. Varje ny uppdatering innehåller några nya lägen, rustningar, grafiska ändringar och många fler. Men detta senaste beslut av discord-versionen har redan fått enorm uppskattning från deras spelares sida. Det förbättrar hela spelet till nästa nivå där du till och med kan kommunicera med de andra spelarna.Destiny 2: Ny uppdatering kommer

Alla Play Station 5- och Xbox Series X-användare blir glada eftersom den senaste uppdateringen snart kommer till din spelplattform. Även om PS 4-versionen kom tidigare under 2017 själv men sedan dess har alla PS 5-spelare väntat på detta. Äntligen har väntan tagit slut eftersom utvecklarna har avslöjat att Destiny 2 kommer att finnas tillgänglig på Play Station 5 och Xbox Series X-plattformarna i slutet av 2020.

Destiny 2: Tillgänglig på Discord

Discord är vad alla spelare har väntat på länge. Slutligen, 2019 avslöjade det officiella Destiny 2-kontot om dess Discord-version genom deras Twitter-handtag. Detta var den bästa nyheten för alla spelare eftersom de nu kan njuta av chattrum och VOIP-faciliteter. Twitter-uppdateringen bad till och med alla Destiny 2-spelare att gå med på servern och följa den officiella kanalen. Inlägget avslutas med ett sött meddelande från deras sida där de delade sin önskan om att hålla kontakten med spelarna via Discord-appen.

Dessutom har detta blivit en bra plattform för kommunikation där spelarna kan dela sina personliga tankar och ord. Inte bara detta, användarna kan svepa in i Discord-kanalen som drivs av Bungie och hålla reda på alla de senaste nyheterna, blogginlägg, uppdateringar och tillkännagivanden.

Discord and Riot Games: Internetproblem

Nyligen i juli 2020 meddelade både utvecklarna Riot Games och Discord om deras anslutningsproblem. Discord twittrade till och med om deras problem där de pekade på deras uppströms internetproblem. Men de försäkrade spelarna att allt snart kommer att återställas eftersom ingenjörerna arbetar med det.

Värderautvecklaren Riot Games gick också till deras Twitter-handtag. De fick användarna att tro att utvecklaren redan känner till detta missöde. Detta har påverkat många tjänster inklusive Patreon, Phoenix Labs, Dauntless, Medium och liknande.