Dessa Netflix-filmer och TV-program lämnar i juni, kommer inte att vara tillgängliga!

Ditt favoritprogram kommer snart att försvinna för alltid. Netflix har meddelat att de kommer att ta bort ett antal serier från sin streamingtjänst nästa månad, inklusive de två första säsongerna av Twin Peaks, alla åtta säsongerna av Portlandia och många fler favoriter. Det enda du har kvar är Twilight Zone-avsnitt, men vem tittar egentligen på dem längre? Se dessa program innan det är för sent!

Netflix har meddelat att de efter den 27 juni inte längre kommer att ha den ursprungliga Tales of the City-delen tillgänglig för prenumeranter. Dessutom kommer Netflix återupplivande av Armistead Maupins serie att sändas 2019 och det finns rykten om vilka berättelser den kan täcka.

Netflix släppte nyligen sitt tillkännagivande om att Tales from The City skulle vara en delvis exklusiv show på sitt nätverk eftersom den återupplivades för release i år men nu kan bara medlemmar se avsnitt 1-6 fram till mitten av juli då allt innehåll då blir otillgängligt om inte du köper säsonger separat eller prenumererar månadsvis genom en annan tjänst som Amazon Prime Video som erbjuder gratis provperioder så att folk fortsätter att titta utan avbrott av annonser medan fler nya delbetalningar kommer ut senare nästa månad.På filmsidan kommer det några stora klassiker till en teater nära dig. Få koll på dina favoriter som Back to the Future eller ta in något nytt och spännande med The Secret Life of Pets 2!

Efter framgången med deras ursprungliga show Stranger Things har Netflix tillkännagett ett antal nya filmer och TV-program som kommer att läggas till under loppet av denna månad. Bland dem finns komedispecialer från Jerry Seinfeld och Ellen DeGeneres samt dokumentärer som The White Helmet med Oscarsvinnaren Sean Penn i släptåg. Det finns också mycket för barn att njuta av, inklusive Lego Ninjago: Masters Of Spinjeon som har Justin Theroux i huvudrollen den 16 juni, så se till att markera dina kalendrar!

Dessa kommer att lämna Netflix:

Avresa 1 juni
Ensam : Säsong 6
Gåsmammaklubben : Säsong 1-2

Avresa 4 juni
Hannibal : Säsong 1-3

Avresa 6 juni
Söker efter Bobby Fischer

Avresa 9 juni
Portlandia : Säsong 1-8

Avresa 17 juni
Bob Lazar: Area 51 & Flygande tefat

Avresa 21 juni
Mörka skyar

Avresa 26 juni
Husdjurens hemliga liv 2

Avresa 27 juni
Tales of the City (1993) : Säsong 1
1900-talets kvinnor

Avresa 28 juni
Bratz: The Movie

Avresa 30 juni
Revisorn i Auschwitz
Våldshandlingar

Tillbaka till framtiden
Tillbaka till framtiden del II
Tillbaka till framtiden del III
Bonnie och Clyde
En bro för långt

Molnigt med risk för köttbullar
Galen dum kärlek
Gå in i draken
Spelman på taket
Från Paris med kärlek
Flickan med draktatueringen

Gothika
Odödliga
Invictus
Jason X
Landet före tiden
Landet före tiden II: The Great Valley Adventure

Pyssling
Rumskamraten

Scarface
Vi är den lilla bussen : Säsong 2-3
30 minuter eller mindre
Träningsdag
The Twilight Zone (Original Series):
Säsong 1-5
Tvillingtoppar : Säsong 1-2
Två veckors varsel