Dessa mods för Final Fantasy VII gör spelet spelbart igen! Klicka för att veta mer om spelet och mods!

Final Fantasy VII, som utvecklats av Square, är ett rollspelande videospel som släpptes 1997. Spelet är den sjunde delen av Final Fantasy-serien.

Spelet är tillgängligt för Playstation, Playstation 4, Windows, iOS, Nintendo Switch och Xbox One.

Final Fantasy VII fick en remake-version i år med samma namn och är tillgänglig för PlayStation 4.Även om spelet släpptes mer än två decennier är populariteten fortfarande densamma och Modders gjorde det enkelt och spännande för spelarna.

Hur man modifierar Final Fantasy VII

Final Fantasy VII har inget officiellt ångverkstadsstöd, men det är måttligt enkelt.

Nedan följer stegen:

  1. Ladda ner och installera spelet: Här måste du använda en PC-version. Köp, ladda ner och installera Final Fantasy VII var du vill.
  1. Ladda ner installationsprogrammet för 7th Heaven 2.0: Ladda ner installationsprogrammet för 7th Heaven 2.0 efter att du har installerat spelet. För att ladda ner detta måste du köra installationsprogrammet som administratör. Det är säkert! Du kan ladda ner den var du vill, och det finns inget tvång att lägga den i samma katalog som Final Fantasy VII.
  1. Starta 7th Heaven 2.0: Uppsättningen av 7th Heaven 2.0 känner omedelbart igen var speldata är installerad. Så det är inget större du behöver göra. Men om du ser att installationskatalogen är fel, uppdatera den bara till rätt EXE.
  1. Välj och ladda ner mods enligt ditt val: The 7th Heaven har prenumerationer på två mod-kataloger. Den inkluderar Mods of the Round och standard Qhimm-katalogen. Du kan dock lägga till fler poster om du vill. Välj bara den mod du vill prova och dubbelklicka på den för att ladda ner dem. Det finns olika mods att välja mellan.
  1. Aktivera och konfigurera mods: Efter att ha laddat ner mods enligt ditt val, gå till flikarna Mina mods för att se de nedladdade mods. På höger sida finns switchar för varje enskild mod om de är aktiva eller inte.
  1. Klicka på Spela: Det är klart! Klicka på Spela och spelet laddas, tillsammans med de valda mods.

Mods fördelaktiga för Final Fantasy VII

Det finns olika fördelar med hur Mods är fördelaktiga för Final Fantasy VII. Gör därför din upplevelse medan du spelar njutbar.

Fördelarna med Mods är:

  • Grafiskt innehåll: Med hjälp av Mods kan spelet grafiskt ligga någonstans mellan Final Fantasy 9 och Final Fantasy 10.
  • Nya tillägg: Modsna kan hjälpa dig att lägga till nya modeller som fiendemodeller, karaktärsmodeller, fordonsmodeller, för att nämna några.
  • Ny musik: Genom att installera mods kan du ändra musiken från den ursprungliga PlayStation till ett orkestrerat partitur. De nya ljudspåren kan berika spelupplevelsen och förbättra känslan i spelet.
  • Översatt spel: Moddarna och fansen har översatt spelet, vilket gör en enorm skillnad eftersom stavfel, löjlig engelska och gropar nu är korrigerade.

Det var allt för dagen! För ytterligare uppdateringar, HÅLL UPP med oss!