Den tidigare Disney-stjärnan Bella Thorne hoppar av för en MYCKET häftig video för att meddela att hon går med på den X-rankade webbplatsen OnlyFans

Bella Thorne har gått med i den X-rankade medlemssajten OnlyFans. Den ständigt modiga underhållaren/skaparen/affärsvisionären, 22, förklarade att hon höll på med det roliga med en ångande webbaserad livsvideo på onsdagen.

Disney Channel alun

Den vuxna Disney Channel alun var i huvudsak sjudande i mysteriet, där hon bar en mängd magra simkläder och glänsande juveler.Hotshot: Bella Thorne var het, vilket kan vara den punkt då hon deklarerade sitt nya OnlyFans-konto i onsdags. Bella lockade fansen att följa henne i det heta låset, som sponsrades av en av stjärnans egna låtar.

Bella reste sig upp ur poolen sköljande våt

Den ökända underhållaren var aldrig blyg och stoltserade med sin gestalt när hon reste sig upp ur poolen, blöt och klädd i en vit baddräkt.

I ett annat skott stötte hon på sitt dekolletage medan hon bar en accessoar med ordet 'sex' förklarat i juveler. Bella var dessutom beredd att njuta av, se röka och smaka på en blandad drink vid olika minuter.

OnlyFans beslutsfattare och fans

OnlyFans låter fans och skapare gränssnittet med innehåll som är överdrivet hett för Instagram, YouTube och andra kända scener.

För ett medlemskap på $20 varje månad kan Bella superfans få tillträde till anpassade inspelningar, DM:n och elitkompensation per-se videomöten.

Bellas presentation på scenen

Även om Bella helt enkelt gjorde sin presentation på scenen, beräknas hon nu förvärva 1 miljon dollar för sitt ocensurerade ämne.

Trots det faktum att Bella helt enkelt gjorde sin presentation på scenen är hon för närvarande gissningar om att vinna 1 miljon dollar för sitt ocensurerade ämne.

Bellas avgifter per månad

Hon debiterar $20 per månad för åtkomst till anpassade inspelningar, DM:n och utvalda kompensationer per-se-videomöten.

Hennes NSFW-innehåll är universum från rena som en visselpipa Disney visar som från början placerade henne i centrum för uppmärksamheten.

Bella medverkade i Disney Channels Shake It Up från 2010 till 2013. Hon ställde upp parodien på barnens grannskap med en blandning av filmer, och visade upp sig i komedier som Blended (2014) och The Duff (2015).

Bellas historia

2017 kom Bella tillbaka till den lilla skärmen på Freeforms Famous In Love. Där spelade hon en konventionell understudy som bryter sig in på Broadway i kölvattnet efter att ha provat på rollen i en storfilm i Hollywood.

Ungefär vid den tiden började hon sväva mot kantigare filmsatsningar, som återfinns i den våldsamma gymnasiefilmen Assassination Nation, den hemska satiren The Babysitter och Netflix förvirrade känslor You Get Me.