Den tidigare AOA-medlemmen Mina lägger upp en bild av självskada och alarmerande meddelande som ropar Jimin, Seolhyun & FNC Entertainments VD

Den tidigare AOA-medlemmen Minas senaste inlägg på Instagram stör fansen. Den 8 augusti delade Mina en hemsk bild av självskada tillsammans med ett meddelande som verkar vara en självförstörelsenotis eller en fortsättningsvilja på Instagram. I meddelandet fick hon ut Jimin, som förmodligen plågade henne under hennes tid med den unga damen, Seolhyun, och FNC Entertainment CEO Han Sung Ho specifikt.

Minas inlägg är enligt följande:

Jag vill inte gå orättvist. Shin Jimin, Han Sung Ho, Kim Seolhyun, lever bra. Min mamma, storasyster och familj kunde inte säga någonting och kommer förmodligen att gråta även om de inte har gjort något. Kompensera dem alla för psykisk ångest. Snälla ge dem mycket. Du är den typen av person som bara vet om pengar. Kontot gjordes inte ens ordentligt, kontraktet var på 8 år och det fanns ingen uppdelning av utgifterna för den illegala praktikantskulden på 3 miljarder won (2 522 758,80 USD). Du svarade mig inte när jag kontaktade dig förrän i slutet. Oansvariga människor. Du vet inte ens hur jag behandlades i 11 år, och lyssna noga till åskådare eller vad som helst. Dessa människor är alla som skräp som jag inte ens kan beskriva. Känner du ens vilken typ av människor som kommer att driva på en sansad människas död? Jag är glad, men jag vill gå. Det är smärtsamt här. Kom inte till min begravning när jag dör. Du är smutsig. När jag dör kommer jag att plåga er alla. Jag kan inte leva med den här ondskan, okej. Mina gjorde ett liknande angående Instagram-inlägg för två dagar sedan.Mina lämnade sammankomsten för ett år sedan och i juli i år anklagade hon Shin för att ha plågat henne när hon var med i bandet från 2012 till 2019. Shin lämnade senare sammankomsten efter att ha sagt 'förlåt'.

FNC, som övervakade AOA, avgav ett beklagande på söndagen och sa: Vi litar verkligen på att Kwon återfår sitt välbefinnande så snart som möjligt. Vi kommer att försöka hitta en genial uppgörelse med henne.

Om Mina

Kwon Min-ah (född 21 september 1993), mer känd under monoonymen Mina, är en sydkoreansk artist och underhållare. Mest populär är hon som tidigare individ från frökengänget AOA. Mina har agerat i TV-program, inklusive Modern Farmer (2014) och Allt om min mamma (2015).

Mina föddes den 21 september 1993 i Busan, Sydkorea. Hon provade på FNC 2009 och hennes familj flyttade från Busan till Seoul inom kort.

Om hennes musikkarriär

Den 30 juli 2012 gjorde Mina sin presentation som individ från AOA på Mnets M Countdown med melodin Elvis från deras introduktionssingelsamling, Angels’ Story. Hon var också en del av bandenheten AOA Black, som byggdes upp 2013. På grund av hennes pappas bortgång den 29 november 2014 tog Mina en paus från professionella övningar och var inte intresserad av vissa framsteg för Like a Cat.

Den 13 maj 2019 lämnade Mina AOA i spåren av att hon valde att inte ladda om sitt avtal med FNC Entertainment.