Den helt rätta positionen: Kristen Bell och William Jackson Harper kommer igen till den avslutande säsongen! Lär dig de viktigaste punkterna.

Utelämna The Unhealthy Position, det värsta tänkbara tillståndet har ägt rum: Den helt rätta positionen är över från och med denna natt. Men slaget av denna förvirrande fruktansvärda information kommer också att mildras genom en omvisning - som ett resultat av vem behöver inte återuppleva ikoniska ögonblick som Michaels jätteexponering i säsong 1 eller att alla förvandlas till Janet? Du kan behöva tro att du stirrar på ett avsnitt varje vecka, oavsett att det nästan definitivt kommer att dröja ett tag innan säsong 4 kommer. Streamern har de tre primära säsongerna för att titta på spänning just nu. Men när den övergripande säsongen förblir trogen den tidigare befriade datumtabellen. Säsong fyra kanske inte finns på Netflix förrän en dag i september.

NBC sände insamlingsfinalen av The Just right Position i slutet av januari 2020. Säsong fyra av komedin förväntas dock inte lanseras förrän sommarsäsongen. Efter förekomsten av de tidigare tre säsongerna av displayen. Utvecklingen skulle möjligen växla i år när NBC släpper sin personliga streamingleverantör, Peacock i april. Detta kan innebära nu inte mest effektivt det Den helt rätta positionen Säsong fyra kommer inte att cirkulera på Netflix. Dessutom kan skärmen i sin helhet bara överföras från sitt nuvarande streaminghus till ett helt nytt.När kommer Den helt rätta positionen säsong fyra kommer

Älskare av samlingen kommer att veta genom nu att säsonger av Den helt rätta positionen sänds på NBC innan de kommer till Netflix.

Väntan är viktig, men den senaste kollektionen har oftast kommit i september efter en säsongspremiär. Vilket betyder att prenumeranter kan förvänta sig att titta på fjärde säsongen kommer i september 2020 . Säsong 3, som ett exempel, anlände i Overdue August och säsong 2 i september 2018.

Eftersom det inte finns någon 5:e säsong, kan detta ha en effekt på utsläppet av den fjärde säsongen. Det kommer att gå mycket snabbare eftersom urladdningen på Netflix inte hjälper till att titta på fler säsonger på själva NBC.

När du verkligen vill ha en leverantör för att observera lever eller snabbt efter de helt nya avsnitten, har Hulu din återigen med veckoavsnitt trots att det från och med januari 2020 mest effektivt hade avsnitt fem till 9.

Vet med avseende på Solid &Plot

Inom den ultimata säsongen får de en möjlighet att förverkliga sin princip. För den här funktionen utformar de ett experiment för att vända en Just Right Position kan främja etiskt byggande hos människor. Eleanors pojkvän, Chidi (William Jackson Harper) är frivilliga som ämne för experimentet. Han har dessutom raderat sin reminiscens för experimentets skull.

Displayen med Kristen Bell som Eleanor Shellstrop i huvudrollen innehåller skådespelare som William Jackson Harper som Chidi Anagonye, ​​Jameela Jamil som Tahani Al-Jamil, D’Arcy Carden som Janet, Manny Jacinto som Jason Mendoza i huvudrollen.