Den här heta klänningen från Angelina Jolie var orsaken bakom America's Sweetheart Brad Pitt och Jennifer Anistons Split!!! Klicka för att veta den verkliga orsaken.

När den stilige Hunk Brad Right gifte sig med den fräsande Jenifer Aniston blev de 'It Couple'. När USA:s älskling, Jennifer Aniston, och Hollywoods hjärtekrossare, Brad Pitt, fastnade av sina olika administratörer 1998, blev världen galen. Under ett bra tag var de tydligen utan tvekan 00-talets fantastiska par. Människor blev chockade överallt när paret bestämde sig för att skiljas och sätta stopp för deras äktenskap.

Sedan dess har det förekommit olika spekulationer om orsaken bakom deras splittring. Fortsätt läsa vidare för att få reda på mer.Om separationen av ett av Hollywoods mest älskade par!

Trots det finns det alltid inget som stämmer, och paret separerade äntligen 2005. En ton till olyckan av det som gav intrycket av att vara hela världen. Chockerande mer hemskt? Det såg likadant ut som att det fanns ett verkligt bedrägligt förtydligande bakom splittringen - Brad Pitt kapitulerade för femme fatale, Angelina Jolie.

Dessutom, efterhand, har källor avslöjat att det ögonblick då det blev surt för älsklingarna. Det var Jolie-framträdandet i en klänning som tog upp det avgörande tillfället.

Blonde Shocker komponerad i uppenbar Hollywood-stil

De två blonda chockarna komponerades i en uppenbar Hollywood-stil av sina administratörer 1998.

Jen spelade samtidigt in Friends och hade så sent som avslutat processen med att filma otroliga Rom-Com, The Object of My Affection, med Paul Rudd.

Brad, å andra sidan, höll på att avsluta inspelningen av Meet Joe Black’ (jag kommer inte ihåg det heller..) och skulle börja gå för Fight Club. De två täckte sitt förhållande från början, du vet, troligtvis förväntade sig att hålla uppe ett bra sätt från alla öppna spekulationer (om de bara hade vetat det!).

Uppenbarelsen av vördade barn

Bara tre månader senare, under en Sting-show (från varje annan plats på jorden), avslöjade de vördade barnen sitt ansvar. Att kliva framför en skara människor och vifta med vigselringen till svärmar av applåder. Det verkade verkligen vara en Hollywood-dröm som gick i uppfyllelse.

OK, har du möjlighet att överväga ett perfekt 90-talspar? Vi är ännu förvånade över hur Brad Pitt och Jennifer Aniston har hållit uppe ett hjärtligt förhållande betydligt efter separationen. I vilket fall som helst måste vi säga att de inte ser absurt bra ut tillsammans?

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!