Den enda och enda Ivan: Angelina Jolie som producent tror att hennes barn har hjälpt henne med ämnet. Klicka här för att veta vad hon sa

Angelina Jolie är en amerikansk skådespelerska som är redo att börja sitt nya jobb som filmproducent. Hon är superglad över att producera The Only and Only Ivan eftersom hon känner att det reflekterar över tunga frågor men med en mycket avslappnande ton. Thea Sharrock är chef för denna nya franchise som är redo att släppas på OTT-plattformen.

Angelina Jolie har redan arbetat i många filmer som producent men denna ligger henne väldigt varmt om hjärtat. Fansen kommer att bli mer glada över att veta att hon till och med har gett en röst till en karaktär som heter Stella. Även om alla kommer att sakna hennes närvaro kan hennes röst fungera som ett substitut.Den enda och enda Ivan: Releasedatum

Den enda och enda Ivan är baserad på en bok med samma namn skriven av Katherine Applegate. Även om det är svårt att få en biopremiär i denna Covid-19-pandemisituation genom att vi har en OTT-plattform för räddningen.

Denna film tillkännages officiellt att släppas den 21staugusti 2020 på Disney+. Fans kan enkelt se den här nya releasen i bekvämligheten av sitt hem.

Den enda och enda Ivan: Storyline

Den främsta anledningen till att den här filmen ligger Angelina så varmt om hjärtat är att den kretsar kring djurens liv. Filmen tar dig in i livet för Ivan, gorillan, elefanten Stella och den herrelösa hunden som heter Bob. Publiken har sett många dokumentärer, kortfilmer om djurs liv, men regissören tror att kommunicera något viktigare.

Filmen syftar till att göra tittarna bekanta med djurens träldomsliv, som lever långt borta från deras naturliga livsmiljö. Mike White som är manusförfattare har avsiktligt påpekat misshandeln av djur.

Den enda och enda Ivan: Angelina talar

Enligt källorna var det ett av Angelinas barn som kom med boken till hennes oro. Och efter det pratade de till och med om boken och delade med sig av intressanta bra poäng. Av detta fick hon idén att arbeta med ämnet.

Hon har till och med officiellt uttryckt varje anledning till att hon älskar den här filmen. Även om filmen är baserad på verkliga problem som uppstår i vardagen men som för det mesta blir obemärkt. Men det roliga är att man inte kommer att känna sig överbelastad eller uttråkad med den här. Eftersom hela besättningen har gjort ett fantastiskt jobb för att upprätthålla charmen i historien.

Håll kontakten med marknadsaktiviteten för alla de senaste nyheterna, uppdateringarna och insikterna!!!