Den bästa thrillern genom tiderna på Amazon Prime!!! Klicka här för att hitta din nästa binge.

Thriller är en spännande klassificering eftersom de inte är riktigt skrämmande. Dessa filmer är laddade med spänning. Det får dem också att ifrågasätta vad fulländningen kan vara genom hela filmen.

De är inte för de svaga och de är inte den typen av film som du kan sätta på och se utom synhåll. Nej, dessa filmer kräver övervägande. Om du vill ha fler thrillerfilmer under hela ditt liv, varför inte utvärdera ett av dessa val för närvarande webbaserat på Amazon Prime Video? Det finns många att se över just nu. Några av dem är:

Stugan i skogenDenna hemska/satir/thriller-kombination ser en samling av bullriga skolbarn bryta sig till en lodge i skogsområdena bara för att hamna i en himmelsk omgång av sort som planeras av en samling individer någon annanstans.

Stephen Kings ett bra äktenskap

Med tanke på romanen av Stephen King innehåller denna berättelse lögner, mysterier, en sekventiell bödel och mer. Allt en thriller behöver.

Ärftlig

Du kan inte komma ifrån var och vem du kommer ifrån, och det är en nervös sanning som den här familjen erkänner när individer fortsätter att dö och altruistiska överjordiska saker fortsätter att inträffa.

Midsommar

Utflykten till detta midsommarfirande blev inte under några som helst förutsättningar vad dessa tjugoåringar anade. Snarare har de fastnat i en sårsamling som lämnar några döda.

Grannen

Det som börjar som att bara ärligt titta på grannarna utvecklas till en fixering vid vad som händer i närheten och en man kan inte motstå lusten att engagera sig i grannens trista mysterier.

En lugn plats

Den här familjen behöver leva helt tyst för att överleva. När de är omgivna av djur som jagar efter ljud, är det det viktigaste sättet att uthärda.

Vivarium

Du kommer aldrig att fundera över en förbättring av boendet som motsvarar det i kölvattnet av att se den här intensiva thrillern om ett par som tror att de har upptäckt sitt fantasihem bara för att upptäcka att de är fångade i en dålig dröm.

Blås ner mannen

Två systrar i en liten stad måste dölja missförhållanden, vilket gör dem mer djupgående in i de inre funktionerna på en fridfull rå plats.

Flisa

Individer fortsätter att gå vidare i detta exklusiva höghus i New York och ingen kan förstå varför. En invånare måste förstå vad som händer innan hon är följande offer.

Super 8

När den här samlingen av barn observerar en gigantisk tågkrasch i deras stad i Ohio förstår de snabbt att något är otroligt, fel. Vad som följer är ett urval av en extraordinär och oförklarlig kedja av tillfällen.