Den bästa Half-Life 2: Här är några av de bästa enspelarmods för Half-Life 2!!

Efter sexton år är Half-Life 2 ännu känt med moddingnätverket. På grund av den fantastiska, om än något knarriga, Source-motorn. Det finns många modda upplevelser att ta en sväng.

Vi har sett fantastiska mods utvecklas, inklusive community eller seriös multiplayer, gnistrande grafiska uppdateringar, nytt berättelseinnehåll. Och även fullständiga förändringar som i viss mån ser ut som det första spelet.

Det är de två sista vi kommer att koncentrera oss på idag när vi samlar ihop de bästa enspelarmods för Half-Life 2. Vi har valt mods som står upp som diskreta åtaganden vid tidpunkter i universum långt borta från Combine Earth.Stanley-liknelsen

Det är berättelsen om en man som heter Stanley. Eller å andra sidan, istället är det berättelsen om berättelsen: en ondskefullt listig, lyhörd upplevelse som i andra hand antar allt du kan göra. Som Stanley – eller kanske mer exakt, eftersom spelaren kontrollerar Stanley – får du följa eller bortse från de olika riktningarna som den store berättaren ryter över dig, vilket skapar en trasslig, spridning av berättelsen som belönar ditt intresse, kreativa sinne och uppror. Den första Source-modden gav sig senare in i ett helt spel, en som vår Phil uppskattade i vår granskning.

Minerva: Metastaser

Adam Fosters Minerva närmar sig karaktären av Valves Half-Life 2-episoder – ärligt talat var Valve så bländad att Foster gick med i organisationen. Det är en betydande berättelse om längden på en officiell sektion, med en tanke på nivåstruktur och en betydande ren nivå. Du börjar spelet surrad på en helikopters undersida innan du släpps på en förbryllande ö med ett ont mysterium.

Invånaren

Gordon Freeman avslutar Half-Life-arrangemanget som en kofot-användande övermänniska, en legend i Half-Life-universumet. Tvåsektionsmoden The Citizen ger en annan poäng om världen, vilket ger dig en roll som en vanlig misshandlad invånare i City 17. Tydligt, sa den gemene man innan lång tid skaffar sig ett vapen och började slakta individer, men du kan också knäppa om du kallade den förtryckta världen hem.

Skaffa ett liv

Denna omfattande, ivriga mod växlar från hemskhet till hård och snabb aktivitet. Tillfälliga mellansekvenser berättar om berättelsen om en spårvagnsexpert som upplever leukemi, men Get a Lifes olyckliga helgon Alex måste dessutom slåss med moddens nya ramverk för skador på bihanget, som orsakar effekter som sug och haltande, beroende på var fiender träffar honom.

Mission Improbable

Ditt avgörande, du bestämmer dig för att erkänna det, är att kliva in i Gordon Freemans skor och ge dig av för att fixa en Resistance-lyssningspost. Denna utmärkta episod två-mod börjar med att Gordon paddlar till en borttagen kustlinje: en kustlinje som påminner dig exakt hur vacker den beundrade Source-motorn kan titta i rätt händer. Vid det här tillfället är de rätta händerna ett par konfigurerade spelutvecklare, och deras erfarenhet utstrålar i princip varje spricka i denna smidiga, allsidiga upplevelse.

Forskning och utveckling

På grund av dess då progressiva ragdoll-materialvetenskap ägnade mycket tid i Half-Life 2 åt att kasta platser vid NPC:er eller kasta tekoppar med gravitationsvapnet. I den själen blir forskning och utveckling av med fientliga vapen. De lämnar bara flera valfria enheter för att låta dig kontrollera gravitationen eller begära Antlions. Gåtor är det man ska ta hand om här. Det är häpnadsväckande exakt hur effektivt Half-Life 2:s verktygsuppsättning betyder detta nya kärnintresse.

Mardrömshus 2

Var det finns moddningsapparater, awfulness-mods, se till att följa med. Du behöver inte ha spelat den första. Det är faktiskt inkorporerat som ett förord. Det låter dig undersöka både ett kusligt hus och en läskig medicinsk klinik. Den avsky som erbjuds här är främst av studslarmssortimentet. Så med en chans att du letade efter Silent Hills mentala skräck. Gå vidare till följande sak i sammanfattningen. Fel dröm Hus 2 är i grunden RÄDDA. Den framhäver till och med dess fruktansvärda uppenbarelse, unga dam. Men mer RÄDDA är inte en hemsk sak.