Demon Slayer Säsong 2: Kommer Koyoharu Gotoges serie att återvända i år med en ny säsong? Klicka för att veta releasedatum, handling och mer information!

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba är en japansk animeserie som är en anpassning av mangan med samma namn. Serien är en av de bästa animerna. Även om serien bara har en släppt säsong, har den fortfarande vunnit flera hjärtan. Nu väntar fansen ivrigt på uppföljaren. Om du ännu inte har sett serien, då är det här rätt tid att binge-titta på den första säsongen. Koyoharu Gotoge är författaren och illustratören av serien. Yuki Kajiura och Go Shiina är kompositörerna medan Akira Matsushima är seriens karaktärsdesigner. Hikaru Kondo är producenten av animeversionen. Serien körs i Tokyo MX, GTV, GVT, BS11. I juli 2019 meddelade tillverkarna att det skulle finnas en engelsk version av serien. Den körs på Adult Swims Toonami-block från den 12 oktober 2019.

För att veta mer detaljer om serien, fortsätt att läsa artikeln till slutet.Demon Slayer Säsong 2 Releasedatum:

Den första säsongen släpptes den 6 april 2019. Serien blev en omedelbar hit bland publiken, och den fick också ett stort fans. Uppsättningen stannade den 28 september 2019. Sedan dess väntar alla fans på uppföljaren. Till en början skulle säsongen vara ute i juli 2020. Men på grund av den pågående globala pandemisituationen var detta omöjligt. De flesta av länderna var låsta, så produktionsarbetet försenades. Källor säger att serien kommer att släppas i början av 2021 eller i mitten av 2021. Vi får vänta på ytterligare besked. Vi kommer att uppdatera all den senaste informationen.

Demon Slayer Säsong 2 Skådespelare:

Vi tror att alla röstartister från föregående säsong kommer att återvända för den här också. Alla artister har gjort ett bra jobb. De väckte karaktärerna till liv. Vi har också bifogat några bakom kulisserna, hjältar.

  • Tanjiro Kamado – Natsuki Hanae (officiell musikvideo) Tanjiro Kamado – Natsuki Hanae (officiell musikvideo)
  • Nezuko Kamado – Akari Kito för den japanska versionen och Abby Trott för den engelska versionen.
  • Genya Shinazugawa – Nobuhiko Okamoto för den japanska versionen och Zeno Robinson i den engelska versionen.
  • Zenitsu Agatsuma – Hiro Shimono för den japanska versionen och Aleks Le för den engelska versionen.

Demon Slayer säsong 2 handling:

Vi tror att den här säsongen kommer att ta sig upp från den föregående. Det kan finnas många actionsekvenser, och vi kan förvänta oss några känslomässiga ögonblick också. Vi är inte medvetna om om det finns några tillägg av tecken. Vi måste vänta till releasen för att bekräfta handlingen.

Demon Slayer Storyline:

Tanjiro Kamado och hans syster Nezuko är huvudpersonerna i berättelsen. Nezuko är en demon, och duon måste kämpa för att ta bort förbannelsen. Båda deras föräldrar är döda. Dessutom är de en del av demongemenskapen. Demonen är en människa förvandlad till en hög makt som livnär sig på människorna. Berättelsen är både unik och spännande.

Trailer för Demon Slayer säsong 2:

Trailern är inte ute än. Men vi har bifogat den första delen trailern.

För fler uppdateringar, fortsätt att titta på vår hemsida. Dessutom, om du älskar mitt arbete, kolla in min andra artikel om Evangelion 4 .