Demi Lovato och Noah Cyrus håller varandra i handen, vad lagar man mat? Efter att ha deltagit i Six Flags-evenemanget med vänner

Demi Lovato och Noah Cyrus hade en utekväll på stan som var så rolig. De sågs hålla hand när de deltog i Space Jam: A New Legacy-festen på Six Flags Magic Mountain i Valencia, Kalifornien tidigare i veckan där det tros vara deras första offentliga framträdande tillsammans.

Demi Lovato och Noah Cyrus, två sångare med mycket olika musikstilar från varandra sågs hålla hand på Six Flags Magic Mountain. Paret hade deltagit i Space Jam: A New Legacy-festen i Park After Dark-evenemanget tidigare i veckan där de verkade ha en fantastisk tid med att utforska åkattraktioner tillsammans samt njuta av lite glass ovanpå alla sina andra roliga aktiviteter.

Noah Cyrus och Demi Lovato har varit mycket i studion den senaste tiden. Förra året gick de ihop på Problem med Iggy Azalea för Arianas andra album My Everything och nu är de tillbaka tillsammans för att spela in sitt tredje samarbete på lika många år – som kommer att heta Easy.De två arbetade nyligen tillsammans, där Lovato slog sig ihop med Cyrus för att spela in en låt med titeln Lätt för deras senaste album. Konsten att börja om är en informativ guide som hjälper dig att ta dig igenom livets tuffaste utmaningar och börja om igen - var du än är på din resa!

Den nya boken av författaren Steve Chandler ger läsarna möjlighet att reflektera över sig själva när de läser om hans egna erfarenheter i självreflektionsövningar genom hela texten.

De två artisterna framförde samarbetet för första gången förra veckan. Trans Chorus of Los Angeles ackompanjerade dem på scenen, vilket gav ett extra lager av energi till deras framträdande och gjorde detta till ett ögonblick i historien som många aldrig kommer att glömma.

Efter deras framträdande delade Lovato ett foto av de två och tackade Cyrus för att han var med på scenen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Demi Lovato (@ddlovato)

Tack @noahcyrus för att du stängde kvällen med mig för @youtubes pride 2021-firande. Jag är så glad att vi äntligen fick sjunga vår låt tillsammans #Easy, Lovato textade bilden.

Cyrus svarade i kommentarsfältet, tack för att du fick mig ️️️ du var helt enkelt perfekt och jag är aldrig vördnadsfull för dig.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av noah (@noahcyrus)

Det är beundransvärt att Lovato har navigerat sin personliga identitet så smidigt. I en intervju nyligen med Audacy sa de att min familj har gjort ett otroligt jobb med att anpassa sig till förändringen av pronomenanvändningen från han/honom till hon/hon och zie /zim.

Min familj har gjort ett otroligt jobb... Jag har märkt att (Dallas) använder dem och de och det värmer verkligen mitt hjärta att folk försöker, delade Lovato och tillade att deras vänner inte har anpassat sig lika lätt. Mina vänner har haft lite svårare tid att vänja sig vid faktiskt.

  Föregående artikel Mob psycho säsong 3 ger oss chockerande uppdateringar, släppdatum bekräftat? Cast, plot, senaste uppdateringarna Nästa artikel Toby Keith släpper Patriotic Song for America 'Happy Birthday America' ​​för fjärde juli

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022