Demi Lovato delar sina 5-månaders jubileumsbilder med sina fans; kallar hennes bröllop som en mirakeldag. Klicka här för att veta allt

Det nygifta paret, Demi Lovato och Max Ehrich, firar sin 5-månadersjubileum. Demi som är en världsberömd sångerska som gav så vackra låtar till sina fans, verkar vara på toppen av månen. Ja, den underbara sångerskan som nyligen har knutit knutar med sin älskare delar också sin lycka med sina Instagram-fans.

När hela världen är under så mycket negativitet, firar detta söta par sitt kärleksliv. De sågs njuta av en fin middagsdejt i Nobu den 7thaugusti. Men de var inte ensamma som den berömda makeupartisten, Nikita Dragun har också följt med dem.Fans har sett hur öppet sångerskan uttrycker sin kärlek till sin man. Hon misslyckas aldrig med att visa sin tillgivenhet mot sin älskare och postade till och med söta bilder efter jubileum på sin Instagram.

Demi & Max: Instagram-inlägg

Den 9thaugusti delade Demi sina senaste bilder. På den första bilden sågs hon kyssa sin man, vilket var tillräckligt för att smälta hennes fans hjärtan. Följande bild visar deras leende ansikten som stirrar på varandra. Hon uttryckte till och med hur lycklig och välsignad hon är genom att ha honom i sitt liv. Och lade till en älskvärd bildtext om att bli kär varje dag för sin honung. Inlägget fick en massa lyckönskningar och kommentarer.

Max lade också upp samma bild från den kvällen och textade den med I love u baby och önskade henne Grattis på årsdagen.

Demi & Max: Älskar livet

Demi Lovato hade dejtat en hel del hunks innan hon äntligen gifte sig med Max. Båda blev nyligen singlar och fansen såg att båda kommenterade varandras inlägg. Även om de inte har meddelat något officiellt förrän de sågs kyssas i Ariana Grande och Justin Biebers Stuck With U.

Innan denna incident har fans till och med sett Demi i Ehrichs Instagram Live. Allt detta har gjort alla säkra på sin relation. Och den 23rdjuli tillkännagav de officiellt om sitt äktenskap via sin Instagram.

Demi Lovato känner sig tacksam för att ha Max i hennes liv. Hon har tidigare mött många upp- och nedgångar men efter hennes bröllop verkar allt ha förändrats. Hon tror att hennes bröllopsdag var ett mirakel för henne.