Deluxe-försäljning på Miami Coastline's Celebrity Island under hela pandemin: klicka här för att veta mer!

Miami Coastlines Celebrity Island har i verkligheten sedan ett tag tillbaka lockat så omisskännliga invånare som Sean Diddy Combs, Gloria precis som Emilio Estefan, restaurationsspecialisten Leonard Hochstein, precis som Philip precis som Patricia Frost.

Omedelbart kan många fler kända personer åka till den nya ön där alla hus ligger vid stranden. Efter ett tag med nej till ett par affärer har flera hem helt och hållet erbjudit, ett hem för sent hyrt för $250 000 per månad, precis som ett sortiment av hem är under förståelse, animerade av pandemin.

Detaljerade köpare

Superstjärneparet Alex Rodriguez precis som Jennifer Lopez, precis som New England Patriots ägare Robert Kraft.https://www.instagram.com/p/CDXGAsjnhiK/?utm_source=ig_embed&ig_mid=C0F4D86E-626C-46DD-B0D9-C82F3F6B2A26

Rodriguez precis som Lopez har helt och hållet undersökt den väktare som gated ön, precis som det uttrycks för att vara köpare av 13 Celebrity Island, ett 10-bäddsrum, 15 011 kvadratmeter stor egendom. Det är förståelse precis som förutsett att stänga snabbt, vilket indikeras av tillgångar.

Om E&A Estates

E&A Estates, associerat med Patrick Environment-accommodating, har ditt hem, som hoppar på det kommersiella centret för 40 miljoner dollar. I början av augusti överförde Rodriguez en bild på Instagram som verkligen verkar ha skilts från kajen på 13 Celebrity Island.

I slutet av juli erbjöd Lennar Corps verkställande styrelseordförande Stuart Miller, som har ett sortiment av hem på Celebrity Island, 22 Celebrity Island Drive för 495 miljoner dollar, eller 515 miljoner dollar bestående av heminredning. Den affären, garanterar representanter, hade omständigheter och logiska resultat på olika affärer.

Donna Forlizzi fick den privata affärsegendomen

En beroende av hanteras av Donna Forlizzi av Household Workplaces Solutions and Assistance i Boston-området fick privat eller affärsegendom. Tillgångar uttryckt Kraft, den besatta mycket rika personen ägare av Patriots precis som Kraft Team, är klienten, men människor nära affären misskrediterade att vara äkta.

Liksom olika andra strandområden i södra Florida, som består av Hand Coastline, fickor från Miami Coastline, Gables Estates precis som Cocoplum, precis som Ft Lauderdale, har det kommersiella centret verkligen börjat brinna på Celebrity Island under hela pandemin. Representanter kopplar åtgärden till två eller tre fokus: handlare släpper sina utgifter, precis som coronaviruset påskyndar exemplet med rika köpare som lämnar högprismarknader för att stanna kvar i Florida, en stat utan vinstsyfte.

Jill Hertzberg uttrycker sin tanke

Detta skedde inte med tanke på pandemin, uttryckte Jill Hertzberg, som har en plats hos Jills Zeder Team på Coldwell Lender. Nyfikna, välbärgade individer från Northeast Hall och Kalifornien uppfattade att det fanns gigantiska fördelar med att flytta till Florida. De kommer hit för Art Basel och har sett fördelen med att bo här. COVID kan nyligen ha drivit upp det händelseförloppet en bit.

Hertzberg minskade för att diskutera 13 Celebrity Island Drive, som hon specificerar, ändå godkände det är under förståelse.

Om öar

Efter entrén väntar även 14 Celebrity Island Drive med en ansökningskostnad från 30 miljoner USD, vilket indikeras av Several Listing Solution. Så är 29 Celebrity Island, som hoppar på det kommersiella centret för 229 miljoner dollar. Privat egendomsregister avslöjar Elisa Gosselin, bättre 50 % av mexikanska hotellägare precis som modemannen Carlos Gosselin Maurel visar upp 14 Celebrity Island; precis som 29 Celebrity Island fick av den tidigare USA:s sändebud Paul Cejas. Hertzberg har också de inläggen. Cejas hem slog det kommersiella centret i september för 29 miljoner dollar, precis som sedan dess begärda kostnad fick en hårklippning på 21 procent.

Bostäderna på 11 precis som 12 Celebrity Island Drive, som Miller hade, är dessutom så vitt någon vet under förståelse i off-reklam erbjudanden.

Aktuella erbjudanden

Nuvarande stängda affärer består av 34 Celebrity Island Drive, som kostade 12 miljoner dollar, precis som 44 Celebrity Island Drive, som erbjöds i juni för 10 miljoner dollar. Shay Kostiner erbjöd att fortsätta för betydligt mindre än en stor del av den underliggande värvningskostnaden från $24 miljoner.

Äntligen har dessa fastigheter varit tillgängliga under en lång tid och du hade massor av sidoköpare som ständigt observerade dessa fastigheter, uttryckte Oren Alexander från Douglas Elliman.

Dora Puig räknar upp ön

Dora Puig, som räknar upp 46 Celebrity Island Drive för alla syften 40 miljoner dollar, har nyligen godkänt en 1-årig administration på 27 Celebrity Island för enorma $250 000 varje månad, enligt flera listningslösningen. Puig representerade invånaren, precis som Alyssa Morgan från Jills Zeder Group representerade ägaren, John Jansheski.

Puig minskade för att diskutera hyran, i alla fall uttryckt det finns ett försök innan du köper se bland några aktuella överföringar till Miami Coastline att osäkerheten om att stanna i New York City för olyckan lika kyligt klimat. Passagerare precis som köpare reser till Miami Coastline på nära hemplan, på samma sätt som de bor i Hand Coastline. Dessutom, om Art Basel avslutas i december, har hennes kunder för avsikt att antingen skaffa eller hyra för ett år, uttryckte hon.

Återförsäljare i södra Florida, trots Aspen, Beverly Hills, precis som Connecticut, annonserar för närvarande de hem som de inte kunde kosta två år, uttryckte Hertzberg.

Alla är övertygade om att livet kommer att återgå till det vanliga, sa hon. Hur det än må vara, alla är förnuftiga nog att inse att detta inte kommer att ske så snabbt.