Dejtar Joyner Lucas och Ashanti? Duos ömma kyssar i musikvideon 'Fall Slowly' har fansen övertygat: klicka här för att veta mer!

Karaktärerna i deras musikvideo har observerat och även upplevt de olika faserna av ett oförutsägbart förhållande. Det finns säkert en viss uppenbar kemi mellan de två artisterna.

Om Joyner Lucas och Ashanti

Joyner Lucas och Ashanti är båda kända namn inom hiphop- och R&B-världen, men deras senaste samarbetsbop har sina följare diskuterar något annat än deras sång. 'Fall Slowly', som fyller på som leadsingel för Lucas kommande EP 'Evaluation. Artisterna skildrar ett pars instabila relation med sådan kraft och trovärdighet att fansen övertygas om att de verkligen kan dejta med tanke på alla saker.Låten är ett catchy och drömskt nummer runt två hits or miss, sweethearts. De håller på att hitta tillbaka till varandra och det driver nu över hela världen på YouTube. Videon är trendig på YouTube med en stor miljon visningar.

Om videon

Under hela videon ses teamet föreställa ett förälskat par. Paret upplever de olika faserna av en oförutsägbar relation. Från att nästla sig och bli alkoholist tillsammans till att tävla mitt på ljusa dagen och verkligen komma till fysiska smällar vid en viss tidpunkt. Detta kan vara allt bra nog när det gäller att avgränsa ett förfört just nu känsligt par älsklingar i en anekdotisk miljö.

Men vad är det som verkligen har tittare intresserade av hur Lucas och Ashanti ses dela känsliga kyssar på skärmen på olika evenemang. Dessutom är dessa inte bara föråldrade hack på läpparna. Vi diskuterar fullständiga franska kyssar som får det att verka som om paret inte känner till kameran under dessa heta scener.

Det finns utan tvekan en viss uppenbar kemi på gång här. Låtens verser verkar göra undertexten i deras förhållande ännu mer entydig. Ashanti hade i stort sett dejtat rapparen Nelly i cirka 10 år innan de lösgjordes. Lucas har dessutom separerat från sin betydande andra Jessica Andrea. Så omisskännligt är de två artisterna ännu dynamiska i dejtingspelet.

Om låten

I melodin erkänner Lucas att jag älskar dig mer än jag älskar mig själv / If I weren't with you I can't picture me with someone else. Han fortsätter med att erkänna den otroliga intensiteten i hans förhållande. Han säger Och om du någonsin lämnat mig för någon, kommer du att få någon dödad / Du vet vilka vibbar vi på, vara som en filmfilm / Och vi kommer inte alltid överens, men när vi gör det tänder vi / Jag förstod aldrig kärlek eller vad det verkligen är förrän jag träffade dig. Ashanti ansluter sig till den flytande kroken genom att spinna. Faller långsamt, faller långsamt.

Hur som helst finns det definitivt en tydlig upptrappning av händelserna i den sensationella musikvideon. När vi ser att Ashanti har upptäckt att hon är gravid med Lucas barn. Vi ser också senare att Lucas blir tillfångatagen av polisen när Ashanti tittar apatiskt på. Så kanske är de helt enkelt fantastiska underhållare och skildrar lojalt berättelsens cirkulära segment av ett energiskt men bundet par. Det verkar vara en spännande online. Media är ännu inte riktigt säkra på vad de ska tycka om deras senaste äventyr.

Vi måste helt enkelt hålla utkik om chansen att de kommer ut. Vänta tills de sätter ett namn på sin relation. För närvarande är de bara två artister som verkar vara verkligt hängivna sitt utvalda Craft.