Deepika Padukone lockar fansen till häpnad när hon går för Shakun Batras film

Deepika Padukone, som för närvarande är i Goa för inspelningen av sin kommande film med chefen Shakun Batra. Hon delade ett meddelande till sina fans på Instagram. Filmen spelar dessutom Siddhant Chaturvedi och Ananya Panday.

Underhållaren Deepika Padukone delade i fredags en bild på Instagram Stories om vad som kan vara vid horisonten. Hennes meddelande antydde att hennes fans borde förvänta sig förvåning under de kommande dagarna.Delade en bild av rika blå himmel

Hon delade en bild av en rik blå himmel med ett ensamt kokospalm i vinden. Deepika komponerade: '3 dagar kvar'. För närvarande är det inte klart vad det handlar om. Men att gå förbi etiketterna med bilden ger ett intryck av att vara något som identifieras med hennes nya film med chefen Shakun Batra. Deepika har stämplat Dharma Productions, Shakun, motspelarna Siddhant Chaturvedi, Ananya Panday och Uri-underhållaren Dhairya Karwa.

Deepika Padukone börjar filma Shakun Batra-regissören i Goa snart men innan dess...

För bara en vecka sedan sågs underhållaren vid flygterminalen i Mumbai, påstås när hon närmade sig Goa för att titta på Shakuns film. Detta kommer att vara hennes första skjutplan efter en lång tid av att vara hemma på grund av covid-pandemin.

Filmens handling

Lite är känt om filmens handling, men enligt hennes egen bekräftelse kommer filmen att se henne i lika mycket 'passionerade stridigheter' som hennes sista film, Chhapaak. När hon pratade om det, hade hon avslöjat för Hindustan Times, För att vara helt uppriktig kan man inte heller kalla Shakuns film 'lätt'... Trots att filmens allmänna resonans är marginellt lättare än min förra film, så långt som inåt. , passionerade stridigheter min karaktär upplever, det är väldigt testande.

Deepika Padukone ska skjuta för Shakun Batras nästa i Goa - Mimic News

Filmens allmänna klass är något vi inte har sett mycket i indisk film, den heter homegrown noir. Jag känner inte att det är en typ vi känner till, och ändå är publiken helt förberedd på det, eftersom vi har presenterats för den klassen på olika sätt, oavsett om det är genom Hollywood-filmer eller OTT-scener. Vad jag uppskattar och förutser, allt övervägt, har Shakun denna solida poäng med individer och kontakter.

Shakun Batra

Shakun är känd för sin film Kapoor and Sons. Han skulle spela in sin film i Sri Lanka men tidtabellen måste ställas in på grund av covid-pandemin. Med tanke på närheten i scenen valdes det senare att filma den i Goa. En anonym källa, som vänder sig till Mumbai Mirror, hade sagt: Uppskjutningen gav Shakun tid att ta itu med innehållet. Eftersom det inte är rimligt att fotografera på Sri Lanka, ändrade de inställningen till Goa som har en jämförande scen med havsstränder och vintagekapell.

Möt skribent-regissören Shakun Batra som går bortom formelframgångar | Verve Magazine

Bortsett från Deepika och Siddhant innehåller filmen dessutom Ananya Panday som gjorde sin presentation 2019 med Årets Student 2. Karan Johar och Apoorva Mehta har spelat in filmen. Dessutom har Deepika en satsning till i sin kattunge som är '83. Speldramatiseringen inkluderar likaså Ranveer Singh, Tahir Raj Bhasin, Harrdy Sandhu, Ammy Virk, Amrita Puri, Boman Irani och andra på plats nummer ett. Kabir Khan har koordinerat filmen. Dess leverans har skjutits upp på grund av covid-19-pandemin.