Deadpool går med i MCU, avslöjad i trailer, kolla in Deadpools första MCU Crossover

Deadpool ansluter sig äntligen till Marvels filmiska universum tack vare hans allra första crossover... med Korg från Thor Ragnarok?

Okej, så det här är inte MCU-debuten av Ryan Reynolds Merc With A Mouth, men oroa dig inte för han och Taika Waititi dök upp som sina respektive seriekaraktärer tillsammans vid en visning för Free Guy som har båda skådespelarna.

Ryan Reynolds och Taika Waititi dök upp tillsammans på en presskonferens för att marknadsföra deras kommande film Free Guy. Det här är inte Deadpools debut i MCU, men det kan lika gärna vara det: båda skådespelarna spelar sig själva i denna komiska sci-fi-komedi som visar att de slår sig ihop mot ett ondskefullt företag som vill ta över jorden.Trailern till Free Guy är inte vad jag förväntade mig. För en minut verkade det som att Deadpool skulle hoppa in i Marvel Cinematic Universe ... men de träffas plötsligt! Kolla in den här videon nedan:

Inmatningstexten har sammanfattats och gjorts mer intressant genom att ge sammanhang om varför idén med MCU-crossover verkar ovanlig och sedan ge tittarna information om hur dessa två kommer att mötas.

I den kommande filmen Free Guy Reynolds spelar ett videospel NPC som får fri vilja. Waititi dyker också upp i den här filmen och spelar en antagonist med avsikt att omintetgöra Reynolds nyfunna medvetande.

Free Guy var en Marvel-film före förvärvet av 20th Century Fox, och det låter som att de försöker använda den kopplingen på något sätt.

I den kommande filmen Free Guy Reynolds spelar ett videospel NPC som får fri vilja. Waititi dyker också upp i den här filmen och spelar en antagonist med avsikt att omintetgöra Reynolds nyfunna medvetande.

MCU är en stor, expansiv plats. Utöver filmerna och TV-programmen som vi vet är en del av det – det finns också Free Guy! Serien hade premiär på Disney+, en kommande streamingtjänst som också kommer att vara hem för massor av annat originalinnehåll. Ett sätt de marknadsför den här showen? Få Tom Holland (Spiderman) tillsammans med Taika Waititi (Thor: Ragnarok Director), som båda har projekt under utveckling för House of Mouse, och släpp dem!

Vi kommer att se Deadpool så småningom i Marvel Cinematic Universe och det kommer att bli en R-klassad film enligt Kevin Feige, chef för Marvel. Tills dess kommer vi troligen att få en chans på Korg först när han dyker upp som en av Thors sidekicks som också regisseras av Waititi själv!

  • Deadpool ansluter sig äntligen till Marvels filmuniversum tack vare sin allra första crossover
  • Waititi kommer att dyka upp i Disney+s Free Guy i en orelaterade roll, med MCU:s Ryan Reynold som huvudperson
  • Den kommer inte att bli R-klassad eftersom det är en Disney-film, men vi kommer snart att se Korg och vänta tillsammans som Thor Ragnarok-regissör respektive komisk sidekick.
  • Free Guy var en Marvel-film före förvärvet av 20th Century Fox, och det låter som att de försöker använda den kopplingen på något sätt.

Den första meningen är i huvudsak en introduktion till artikeln med lite information. Det första stycket fungerar också som en kort bakgrund för filmen, men det går inte närmare in på vad denna allra första crossover innebär eller med vem Deadpool går över. Det framgår inte om detta är över flera filmer (som när Spider-Man gjorde sin debut i Captain America: Civil War) som skulle vara relevant senare.