De nyaste kommande filmerna av multitalangen Viggo Mortensen. Klicka på för att förstå handlingen, solid och extra!

Viggo Mortensen är en skådespelare, tillverkare, författare, regissör, ​​musiker, fotograf och målare. Han gjorde sin debut i rörliga bilder med Peter Weirs mysterium 'Witness' från 1985 och har medverkat i många anmärkningsvärda filmer under de följande åren, tillsammans med 'The Indian Runner', 'Carlito's Means', 'Pink Tide', 'Sunlight' , 'G.I. Jane', 'A Stroll at the Moon', 'A Absolute best Homicide' och '28 Days'.

Han började ta emot global ära i början av 2000-talet tillsammans med sin position som Aragorn i trilogin 'Sagan om ringen' som brukade vara fint förvärvad av målgruppen över hela världen. 2005 fick han stor popularitet genom att spela huvudrollen i David Cronenbergs brottsmysterium 'A Historical past of Violence'. Här är en video där Viggo berättar om sin Oscarsnominering-Två år senare gav varannan en i var och en av hans filmer, 'Japanese Guarantees' 2007, honom ytterligare viktiga hyllningar och en nominering för Oscarsutmärkelsen i klassen Högsta skådespelare. Den tredje filmen med Cronenberg i 'A Unhealthy Way', 2011, gav honom en nominering till Golden Globe Award för högsta manliga biroll – Movement Image. Olika filmer av honom som var väl mottagna filmer kommer med 'Appaloosa' 2008 och 'A ways from Males' 2014. Han fick en nästa högsta skådespelarenominering 2017 på den 89:e Oscarsgalan för sin personlighet i 'Captain Incredible' '.

Vad är efterföljande?

Mitt i den pågående pandemin, frågan som mycket väl kan komma för dina tankar är vad är några av hans efterföljande filmer? Prydligt, den utmärkta nyheten är att vi har fått en viss lösning på den frågan. Här är en lista över kommande Viggo Mortensen-filmer som förväntas bli befriade inom en nära till lång sikt. Vi kommer verkligen att kunna hoppas att de senaste Viggo Mortensen-filmerna kan bli lika mycket bra som några av hans tidigare.

Nedan listas de två kommande filmerna som Viggo kan spela i-

Faller

Viggo Mortensen är redo att debutera som regissör med den karaktäristiska filmen 'Falling', som har observerats som ett intimt drama ett par sons uppvaktning tillsammans med sin ständigt åldrande far The 'Inexperienced E-book' och 'Captain' Incredible' superstar skrev manuset och kan spela en av de två avgörande rollerna. Det smidda innehåller dessutom Lance Henriksen och Sverrir. Filmen kan lanseras i november i Singapore. Här är en trailer för filmen-

Filmen är producerad av Daniel Bekerman från Scythia Motion Pictures tillsammans med Mortensen som tidigare har producerat många filmer via sitt Perceval Photos-bolag.

Unabomb

Viggo Mortensen kan spela huvudrollen i mysteriet 'Unabomb' för regissören Robert Lorenz. IM International finansierar absolut satsningen och ställer upp motsatsen för vad som tidigare förväntades bli en tillverkningsstart i januari 2018. Lorenz skapar 'Unabomb' tillsammans med Michele Weisler och IM Internationals VD för den karaktäristiska filmtillverkningen Greg Shapiro. Det helt nya befrielsedatumet fortsätter att vara i luften.

'Unabomb' kretsar kring en av de avgörande största människojakterna inom det samtida historiska förflutna när FBI-agenten Jim Freeman, avslutad genom Mortensen, tar sig an det oprecisa fallet med Unabomberen, som har terroriserat USA med 16 bombningar under tjugo år.